Szerintetek majd milyen lesz, mikor véget ér a digitális korszak és vissza kell rázódni(kivéve akik idén érettségiznek) arra, hogy megint jelenléti van és be kell járni a suliba megint?
"mikor véget ér a digitális korszak"
Egyébként elemi ész: a szellemet ha kiengedték a palackból azt SOHA TÖBBET nem lehet oda visszazárni.
4
Tehát,ha megint jelenléti lesz akkor majd tiltakozni fognak és megtagadják a bejárást az iskolába?
Vagy hogy érted?
2
Én már 2 éve túl vagyok az érettségin, és jelenleg egyetemen vagyok szóval nekem mind1.
"Egyébként elemi ész: a szellemet ha kiengedték a palackból azt SOHA TÖBBET nem lehet oda visszazárni."
XDDDDDD
Maruzsa helyében most csokiztam volna össze magamat. :D
"Maruzsa helyében most csokiztam volna össze magamat. :"
Csokizd össze magad. Budapest Corvinus. A rektor előtt van egy javaslat hogy a jövőben kizárólagos online vizsgáztatási rendszert vezessenek be.
Vagyis. Ha véget ér ez a baromkodás, akkor sem lesz soha többet jelenléti szóbeli vizsgáztatás.
Na?
A nyelvvizsga központok is efelé hajlanak.
"Budapest Corvinus. A rektor előtt van egy javaslat hogy a jövőben kizárólagos online vizsgáztatási rendszert vezessenek be"
Forrás?
Amúgy én a közoktatásról beszéltem, Balázs, de úgy látom, nem sikerült felfognod?
xboxvilmos vagy pspeti annyira unalmas vagy mar, el se olvasom milyen hulyesegeket irsz megint, egybol lepontozlak.
btw szerintem szokatlan lesz eloszor, de par het es ugyanugy visszarazodunk, mint szeptemberben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!