Szerinted melyik jobb?
Attól függ, hogy milyen képzésen.
Általános iskola alsó osztályában szerintem jó, ha közegben van a gyerek, sokszor a szülő sem ér rá mellette ülni, mert dolgozni kell.
Felsőben már a gyerek tudja kezelni jobban a számítógépet, de még azért a társaság nagyon fontos.
Középiskolában már érettebbek, de visszagondolva én nagyon szerettem az osztályomat. Sok élmény elmaradt volna, ha digitálisan tanulunk.
Egyetem már más. Nálunk szerintem 100%-ban megoldható lenne a digitális oktatás. Ugyanakkor jó, ha ismer az ember másokat is a szakmájából. Egyetemen egy vegyes rendszert tudnék elképzelni. Előadások online, gyakorlatok jelenléti oktatással. Bár van olyan szak, ahol a teljes oktatás megvalósítható interneten, pl. ilyen a jogászképzés. Ott van ugyanakkor az orvosi, ahol jelenlét biztosan szükséges sok esetben.
Hát inkább középiskolára meg egyetemre illetve más felnőtt képzésekre értettem a kérdést..
Általános suli elsősorban fontos a társaság miatt.
8
Hogy érted pontosan, hogy az "Online a meló megúszásáról szól"? A tanárok vagy diákok esetleg mindkét fél részéről?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!