Mi értelme volt 5 évig egyetemre járni, ha egy segédmunkás is jobban keres nálam?
Vagy nem piackepea szakot végeztél, vagy pocsék az önéletrajzod, vagy olyan helyen laksz ahol nincs neked meló.
Képezd át magad!
Talán ezt előbb kellett volna átgondolni, mielőtt egy nem piacképes szakot választottál! Ez az anyagi része.
A többit az 1-es jól leírta, csak ismételném, kiegészítve azzal, hogy 5 évig mégiscsak olyan emberek társaságában voltál, akikkel azonos az érdeklődésed, színvonalad és ha ezekben a körökben mozogtál szert tehettél barátokra, esetleg párra.
Jól írta az első, diplomával minél mélyebbre jutsz 😂
Amúgy szerintem a kérdező arra értette, hogy hiába tanult 5-6 évet, hogy jól fizető állása legyen abban a szakmában amit szeret, még sincs anyagi biztonságban.
Kérdező, sajnos ezzel én is így vagyok. 5 év tanulás után abszolút nem vagyok megelégedve a keresetemmel, így kénytelen voltam még egy szakmát elsajátitani és most dolgozhatok 2 melón hogy megéljek
Semmilyen infót nem írtál, így csak tippelgetni lehet!
Én ismerek olyan vegyészmérnököt, aki 20 éve egyre lejjebb csúszik - pedig szépen indult - de olyan trágya munkaerő, hogy az utóbbi 5 évben csak betanított munkásként tud elhelyezkedni és azokról a helyekről is sorban kirúgják.
Én nettó 140-et
Segédmunkásoknak megadnak 180-200-at
Közalkalmazottkent dolgozol gondolom. Tényleg elkeserítő. És hamarosan rám
Is ez vár, pedig a szakomat (szocmunka) imádom. Piacképes is, csak a megbecsültsége 0.
Én mondjuk attól (is) kivagyok, h a kozalk bertabla szerint az is uennyit keres, akinek erettsegije van...
Fel a fejjel kérdező! Három diplomám van, 20 éve (lassan) a pályán vagyok és nincs meg 150 a nettóm.
Van a családban olyan aki még a gimiből is kibukott, voltaképp a 8 elemije van meg, és nem keres évek óta 200 nettó alatt. A 8 elemivel.
Én meg a 3 diplomával alig 150 nettót.
Ez van! Ezt dobta a gép. Majd a halál megvált (másra várni felesleges...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!