Van olyan aki szereti a munkáját és a munkatársait? Tudtok a saját munkátokról illetve máséról írni? Boldogság?
Én alapvetően szeretem a munkám is és a munkatársaimmal is jól elvagyok. A társaság nagy része 35-55 közötti, tőlem idősebb, de összeszokott csapat, jól elvagyunk.
Alapból építőipar csomó új arc folyamatosan. Illetve tetszik maga az, hogy alkotunk valamit, látod ahogy épül, fejlődik.
A főnököm nagyon különleges helyet foglal el az életemben - ekkora bunkó állattal még soha sem találkoztam korábban. :D A munkámat ettől függetlenül szeretem.
Sok munkahely van, ahol leszívják az energiádat és kidolgoztatják a beled. Ha valahol nagyon nem érzed jól magad, onnan érdemes odébb állni - de először a saját lelkedben tegyél rendet! Ha saját magadat senkinek tartod, akkor más munkahelyen se lesz jobb. A valóság az, hogy akár kis-, akár nagyvállalatnál helyezkedsz el, mindenhol úgy fognak kezelni, mint egy senkit. Ezért fontos, hogy kiegyensúlyozott maradj és jóban legyél a kollégáiddal.
Az én véleményem a munkáról az, hogy hosszú távon mindenképp a saját magam főnöke leszek. Csak így érhetem el azt a boldogságot, amit a munkából nyerhetek. De ez én vagyok. Más embernek lehet, hogy fontosabb a biztonság - számukra esélyesebb, hogy az alkalmazotti létben találják meg a boldogságot. Valaki pedig dolgozni sem szeret - ami szívás, hiszen életünk jelentős részét munkával töltjük. A saját boldogságodért mindig TE vagy a felelős!
Ennél a kérdésnél elég részletesen írok a munkámról. A 8-as válaszoló vagyok:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!