Mennyire normális az ha munkatársak, főnökök a saját sztresszességüket át akarják adni neked?
3
Nem tudok higgadt maradni ha folyton bombáznak az ingerültsegükkel, csak elküldeni tudom őket melegebb éghajlatra, de akkor meg bepanaszolnak.
"csak elküldeni tudom őket melegebb éghajlatra"
Vagyis te pont olyan ingerült vagy, mint ők. Ha te valóban mindig nyugodt lennél, akkor leperegne rólad a többiek ingerültsége.
Andizsuzsi nevű felhasználó válasza:
Teljesen normális, az emberi természet része. Meg kell tanulni kezelni.
Nem egészen, mert nem mindegy, hogy milyen gyakori.
Ternmészetesen elkerülhetetlen a kifakadás. Mondjulk a főnöknekj épp rossz napja van vagy a beosztott tesz egy olyan bakit, amivel az egész céget bajba sodorhatja és megrémül a főnök, esetleg a kollégáknak jön ki úgy a lépés, hogy felkapják a vizet.
Belefér hogy 2-3 havonta pl van egy csete-paté és rákiabál egyik ember a másikra. Elkerülhetetlen és aki emiatt fakad ki annak tényleg vváltopztatnia kell a felfogásán. Utána szokott általában lenni bocsánatkérés, de ha ez elmarad, se dől össze a világ.
Viszont az tényleg elfogadhatatlan és felháborító, hogy napi szinten megy a szidalmazás, kiabálás, energia elszívás, és már akkor kezdődik, amikor az épületbe érve még le se vetted a kabátod, illetve tart a munkaidőd végéig.
ma 13:56
Az valóban nem normális, én a kérdésből nem azt vettem le, hogy ennyire durva lenne a helyzet.
Ha ilyet tapasztalsz, képzeld el az illetőt ahogy felszögelik a keresztre, ahogy az Úr Jézus Krisztusunkat a zsidók.
Szóval a zsidók kereszre szögelik, arra gondolj. A benned élő képek, nem is tudod milyen nagy hatással vannak másokra. A képek, nem a gondolatok.
Figyeld meg a tested jelzéseit, valakitől a gyomrod fájdul meg, pedig egy szót sem szólt. Valakitől a fejed...
Egyszóval, ha alkalmazod a fent leírt képi technikát, nem leszel a célpontja az illetőnek, mert azután mindig rosszul érzi magát, ha rajtad tölti ki el.bas.zott életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!