Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » El szoktál járni az osztálytal...

El szoktál járni az osztálytalálkozókra?

Figyelt kérdés
Miért?

2021. júl. 4. 12:07
1 2 3
 11/25 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%

Jah, nem, csak mindketten felköltöztünk Bp-re. Mondjuk az is érdekes tény, hogy csak ketten mentünk felsőoktatási intézménybe tovább :D

Egyébként a feleség én vagyok :D

2021. júl. 4. 12:55
 12/25 A kérdező kommentje:
Láttam, már több hozzászólásodat is az oldalon. A felhasználói neved alapján meg mertem volna rá esküdni, hogy pasi vagy. :D
2021. júl. 4. 12:59
 13/25 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
94%

Apukam nevelt, szoval...

Aztan ferjem is eleinte azt hitte fiu vagyok, mig meg nem latott kepen. Masnap rogton talalkoztunk is 😀

2021. júl. 4. 13:04
 14/25 Metionin ***** válasza:
87%
Nem, nem is tudok róla hogy lenne. Gimis egyszer volt de azt is utólag tudtam meg, nem hívtak meg. Általános sulis szerintem nem is volt. Mindenesetre nem hiányzik, nem szerettem az osztálytársaimat.
2021. júl. 4. 13:11
 15/25 anonim ***** válasza:
87%

Igen. Általános óta sokat változtak, kíváncsi vagyok kiből mi lett, szerettem őket akkor. Most annyira, hogy szívesen eltöltök velük évente maximum egy órát.

Gimit nemrég végeztem el, még nem volt osztálytalálkozónk, csak ilyen nem teljes osztállyal összeröffenések. Őket is szerettem, szívesen megyek vissza.

2021. júl. 4. 13:32
 16/25 anonim ***** válasza:
76%
Engem érdekelt, hogy kivel mi lett, de mikor összetalálkoztunk vicsorogva szidták egymást, úgyhogy inkább ne. Olyan is van aki néz rám utcán rendszeresen, de nem köszön (fiú), akkor ennyi.
2021. júl. 4. 13:41
 17/25 anonim ***** válasza:
91%

Nem mennek.

Altalanosra mentem volna, de osztalytarsuk volt egy olyan, aki engem terrorizalt, tonkretette dolgaimat (en lany, o fiu), mai napig szorongok miatta. Nem mentem. Ezért nem mennek gimisre se. Egyszer voltam. Azota vagy nem volt, vagy nem tudok rola, nem erdekel. Miatta se megyek, meg akik tettek erre , csak arra használták, hogy ne legyen ora, mert errol monikasozunk ofovel, aki semmit se csinalt.

Par klikk jóban van egymassal, ok talalkoznak, beszelnek amugy is, nem erdekli talan oket se

2021. júl. 4. 14:28
 18/25 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Ha hívnak mindig mondok valami kifogást. Nem vagyok oda a nosztalgiázásért, nem látom sok értelmét, hogy olyan emberekkel töltsem az időmet, akikkel évek óta nem találkoztam és évekig nem is fogok. Meg úgy őszintén nem is nagyon érdekel mi van velük, ahogy én se mesélnék immár idegen embereknek magamról. Egykor részei voltak az életemnek, mostmár nem. Inkább találkozok vagy töltöm az időmet olyanokkal, akik most fontosak nekem.
2021. júl. 4. 14:55
 19/25 anonim ***** válasza:
89%
Mindössze egyszer voltam, de az elég is volt. Többre nem kívánok elmenni. Nem azért mert annyira rossz volt, hanem egyszerűen elég volt, meg amúgy is nagyon régen voltunk iskolások.
2021. júl. 7. 01:17
 20/25 anonim ***** válasza:
92%
Én még sosem voltam osztálytalálkozón, de nem is fogok menni soha :D
2021. júl. 19. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!