Milyen tanár (és ember, ha egyáltalán annak lehet nevezni) az, aki a saját kollégája gyerekét 1,85-ös átlaggal megbuktatja?
De kérdező, attól, hogy tanárgyerek az illető, hivatalosan kivételeznek vele a tanárok.
Nálunk az egyik fiút több tárgyból is megvágták, mert leszarta a sulit és a szülője tanár volt nálunk. Akkor is mivel a szülő a kolléga volt, át kellett volna engedni a gyereket a következő osztályba?
Amúgy a tanárok sok dolgot figyelembe vesznek a buktatásnál meg magánál a jegyzárásnál is, nem csak azt, hogy mennyi a diák átlaga.
Pl a tanár nézi, hogy mennyire kanászodott el a gyerek, aktív e az órán, látszik e rajta, hogy igyekszik.
(Így vannak olyan esetek is, hogy 4,2-re ötöst kap a gyerek vagy 4,6-ra négyest.)
Itt az 1,85-re buktatás is lehet annak az eredménye, hogy nem nagyon látta a tanár, hogy figyelsz az órán, próbalsz hozzászólni, odamész óra után hozzá kérdezni vagy segítséget kérni, magántanárt kerestél vagy egy jó tanulóval próbálsz felzárkózni.
Beszélgessünk apádról.
Milyen tanár az, aki nem képes rávenni a saját kölykét, hogy ne bukdácsoljon, hanem tanuljon?
Elolvastam az első 3 oldalt. Kérdező, neked a személyiséged és a gondolkodásmódod.., hát enyhén szólva nincs helyén, de én neltek adok igazat. Semmi értelme megbuktatni senkit. Illetve nagyon ritkán, naaaaagyon ritkán. De az ilyen megbuktassam, ne buktassam kérdéseknél több százból csak egy olyna van, ahol tényleg buktatni kell. Szemétség megbuktatni, semmi értelme. Apudnak helyén van a szíve és az esze, de neked erről kevés fogalmad lehet, kis szarcsimbókként apád tökein. Dúl benned valami nagy birkaság. Abból kéne lefaragni.
Meg az, hogy kb ignorálsz mindenkit, az se szívmelengető.
Valszeg ez a fizika tanár is csak egy buta söpredék. Nyomorult agymosott semmirevaló ember. Egy kocka aggyal, ami semmi életrevalóra nem képes, csak üresen nézve értelmetlen rossz szabályokat követni.
46, nem eut írtam.
Én azt írtam, hogy általában egy tanar az órai munkat és a tanuló hozzáállását is nézi.
Az órai munka ebben az esetben, hogy a diák megírja a leckét, részt vesz az órán és hasonlók.
Ez nem arról szól, hogy jól viseljedik e a gyerek vagy nem, hanem arról, hogy mit lát a tanár, igyekszik e a gyerek, próbalja pótolni a hiányosságait, stb
Kedves kérdező!
Nyilván te buktál meg, mert senki nem foglalkozna nyáron ilyen kérdésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!