Egy volt tanáromnak szeretnék levelet küldeni, de nem vagyok biztos a lakcímében. Így kideríthetem?
Ha egy járási hivatalban bediktálom az összes szükséges adatot (neve, anyja neve, születési -hely, -idő és nekem ugyan ezek lakcímkártyámmal és személyimmel együtt) valamint, hogy tudom, hogy pl a Velencei tó mellett él, illetve, hogy nem vagyunk jogi viszonyban és csak hallani akarok felőle akkor kiadják a lakcímét?
És ha igen, akkor Őt értesítik erről?
Nem szerelmes vagyok belé, főleg, hogy Ő is nő. Nem zaklatnám, hanem csak köszönetnyilvánító levelet küldenék neki. A személyes adatait pedig onnan tudom, hogy sokat beszélgettünk mind az iskoláról, tanulmányokról, mind a magánéletünkről, mind más témákról.
Elköltöztek és ezért nem tudom a mostani címét.
Döntsd már el, hogy barát vagy tanárnő! Netán unatkozol? Ezeknél frappánsabb kérdést is kitalálhattál volna.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..
Tudsz neki levelet írni, ha tudod az adatait.
Az önkormányzat elküldi neki.
Neked nem árulja el.
3000Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!