Egy volt tanáromnak szeretnék levelet küldeni, de nem vagyok biztos a lakcímében. Így kideríthetem?
Figyelt kérdés
Ha egy járási hivatalban bediktálom az összes szükséges adatot (neve, anyja neve, születési -hely, -idő és nekem ugyan ezek lakcímkártyámmal és személyimmel együtt) valamint, hogy tudom, hogy pl a Velencei tó mellett él, illetve, hogy nem vagyunk jogi viszonyban és csak hallani akarok felőle akkor kiadják a lakcímét?
És ha igen, akkor Őt értesítik erről?
2021. jún. 16. 17:45
11/18 anonim válasza:
Én anno hívtam fel a tudakozót, mert levélben akartam valamit küldeni, de az ajtónak a számában nem voltam biztos és meglepetésnek szántam a levelet. Kiadták.
Nem tudom, hogy ha valaki a teljes címet nem tudja, azt kiadják e.
12/18 anonim válasza:
Te nem tudod, 11-es, de az előtted válaszoló jónéhány ember tudja, hogy NEM. Van némi különbség egy teljes lakcím meg egy ajtószám között ... Egyébként a tudakozó nyilvános, mindenki saját maga teszi fel oda az adatait, ha akarja. Szemben az állami lakcímnyilvántartással.
13/18 anonim válasza:
De, ez sajnos zaklatásnak minősül.
14/18 anonim válasza:
Ne beszélj már hülyeségeket, 13-as, kit zaklatna: a hivatali ügyintézőt? Merthogy a keresett személyig nem fog eljutni!
15/18 anonim válasza:
Már maga az, hogy megfordult a fejében ilyen hülyeség...
16/18 anonim válasza:
Egy gondolat zaklatásnak minősül ... Aha ...
17/18 A kérdező kommentje:
Azóta már sikerült megoldani pár óra sétával és egy telefonkönyvvel. El is küldtem amit akartam, Ő azóta rámírt egy köszönő levelet és megbeszéltünk egy közös kávézást vele és a házastársával (akivel szintén jóban vagyok)
2021. jún. 21. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!