Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen tanár (és ember, ha...

Milyen tanár (és ember, ha egyáltalán annak lehet nevezni) az, aki a saját kollégája gyerekét 1,85-ös átlaggal megbuktatja?

Figyelt kérdés

2021. jún. 19. 15:09
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
98%
11. osztály, tehát 17-18 évesen egy ilyen apuci háta mögé bújó kis szarjancsi vagy. Nem gondolod lassan férfiként kellene viselkedni? Tipikus mai fiatal "férfi", mindenki hibás csak én nem.
2021. jún. 19. 15:57
 32/52 anonim ***** válasza:
92%

gyerek majd átmegy másik iskolába, ahol intelligens tanárok vannak

Szóval a szülei sem azok... Nem véletlenül tanít itt a szülő 😂

2021. jún. 19. 15:57
 33/52 anonim ***** válasza:
97%
Na de akkor az 1,85-öt hogy sikerül összehozni? Arról még nem volt szó csak hogy miért jár ezért a bukfenc
2021. jún. 19. 15:59
 34/52 anonim ***** válasza:
98%
Mi lesz veled az egyetemen, amikor a prof bejelenti, hogy ZH beugrón 10 kérdésből 8-at meg kell válaszolni ahhoz, hogy egyáltalán elkezdhesd a vizsgát? Bár nagyon nem aggódnék az egyetem miatt a helyedben.
2021. jún. 19. 15:59
 35/52 anonim ***** válasza:
85%

A fizika nekem sem volt erősségem, kegyelem kettessel mentem sokszor át. Egyetemen, meg 3x buktattak meg belőle, mire sikerült. És erre egyáltalán nem vagyok büszke.

De sosem a tanárokat hibáztattam azért, mert analfabéta ebből a tárgyból. (kémia, matek, biosz mindig 5-ös volt, pedig fizikai-kémia tárgyam is volt és ott is mindig megvolt az átlag 4-es)

2021. jún. 19. 16:01
 36/52 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező! A rinyálásod már lassan übereli az alapítványi iskolás kérdezőét.

Egy nyomorult fizikát nem sikerült abszolvánod kettesre a digitális dolgozatokkal és te akarsz egyetemre menni? Az meg van, hogy a felsőoktatásban 50, de van hogy 60%-tól adják meg kettest? Biztos hogy reálisan mérted fel a képességeidet?

2021. jún. 19. 16:06
 37/52 anonim ***** válasza:
95%
Hogy korrekt ember, aki nem engedi át csak azért a hülyegyereket, mert a kolléga fia.
2021. jún. 19. 17:56
 38/52 anonim ***** válasza:
96%
Helyes! Nem kell kivetelezni, aki bukasra áll és latni, hogy lusta tanulni, mert abban bízik, hogy ő csókos, akkor igenis bukjon meg.
2021. jún. 19. 18:31
 39/52 anonim ***** válasza:
94%
Pontosan apad a rossz tanar,ha tenyleg igaz,hogy soha senkit nem buktatott meg.Ha egy gyereket-a bekesseg kedveert, vagy kenyelembol,vagy mert a szulo fizetett erte,-egy tanar nem buktat meg amikor az raszolgalt,vegso soron a gyerekkel van kicseszve,mert hianyos alapokkal kell magasabb osztalyba lepnie,es akkor meg tobb energiat kovetel az, hogy lepest tudjon tartani a tananyaggal.Ez foleg a realtargyakra igaz.Persze, ha apad enektanar,vagy tesitanar,akkor elhiszem amit irtal.
2021. jún. 19. 18:35
 40/52 anonim ***** válasza:
96%

Ember, hogy lehet fizikából nem produkálni a kettes feletti átlagot? Én se vagyok valami hű de okos belőle, de azért egy gyenge hármas simán megvan. Digitális alatt meg simán lehet puskázni is :D

Tapasztalatból mondom

2021. jún. 19. 20:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!