Milyen tanár (és ember, ha egyáltalán annak lehet nevezni) az, aki a saját kollégája gyerekét 1,85-ös átlaggal megbuktatja?
gyerek majd átmegy másik iskolába, ahol intelligens tanárok vannak
Szóval a szülei sem azok... Nem véletlenül tanít itt a szülő 😂
A fizika nekem sem volt erősségem, kegyelem kettessel mentem sokszor át. Egyetemen, meg 3x buktattak meg belőle, mire sikerült. És erre egyáltalán nem vagyok büszke.
De sosem a tanárokat hibáztattam azért, mert analfabéta ebből a tárgyból. (kémia, matek, biosz mindig 5-ös volt, pedig fizikai-kémia tárgyam is volt és ott is mindig megvolt az átlag 4-es)
Kérdező! A rinyálásod már lassan übereli az alapítványi iskolás kérdezőét.
Egy nyomorult fizikát nem sikerült abszolvánod kettesre a digitális dolgozatokkal és te akarsz egyetemre menni? Az meg van, hogy a felsőoktatásban 50, de van hogy 60%-tól adják meg kettest? Biztos hogy reálisan mérted fel a képességeidet?
Ember, hogy lehet fizikából nem produkálni a kettes feletti átlagot? Én se vagyok valami hű de okos belőle, de azért egy gyenge hármas simán megvan. Digitális alatt meg simán lehet puskázni is :D
Tapasztalatból mondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!