Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanárok mit éreznek ilyenkor?

Tanárok mit éreznek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Amikor például vizsgáztatás van, és a hallgatójuk nem tud egy árva szót sem...mi fut át az agyukon? Szánakozás? Meg sajnálják csórit azért?

Van olyan tanár, aki még örül is, hogy megbuktathat valakit jogosan?

Tanáriban ki szokták beszélni a bukott diákokat? Vagy a családjukkal?

2021. máj. 23. 22:44
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
#2 Ön, egyébként, jófej tanár lehet.
2021. máj. 30. 18:08
 12/41 anonim ***** válasza:
51%

"Szerintem egyáltalán nem buktatni akarnak, ez nekik is csalódás. Keresik azt, amit tud a diák. Emberként tekintenek ránk, sajnálják,"

Ne haragudj elso, te melyik suliba jarsz?

Ajanlom neked, hogy kerdezd ki BME villamosmernok elektromagnesesseg targy kurzus hallgatoit es hogy szerintuk mennyire nem akarnak buktatni a tanarok, meg mennyire emberszamba veszik azt az 1000 hallgatot.

Vagy szinten BME Mernokinformatika elso es masodik felves BSZ1, BSZ2, adatbazisok targyakat.

Tobbszor talalkoztam olyan tortenettel, ahol a tanar rohadtul nem volt fair, az egyik srac valami nagyobb tetelt nem tudott teljesen (amitol meg boven nem csak 2-es lehetett volna de akar 3-mas is) erre az volt a valasza "Ne huzzuk egymas idejet, en itt befejeztem".

Vagy masik ismerosom BGE alk.mat1-2, a tanar kiejelnti hogy tul sokat kell javitani ezert nem nez reszpontokat (megjegyzem ilyet sosem csinalt, es a hallgatok letszama sem valtozott drasztikusan az elozo felevekhez kepest), sok embernek 0 pontos feladatokat adott es tobb email valtas utan mindig kitert a valasz alol. Vagy szinten BGE europai unios ismeretek.

Egy picit rohognom kellett azon amit irtal.

2021. jún. 2. 14:38
 13/41 anonim ***** válasza:
0%

A tanárok abban élvezkednej, hogy a diák 45 oerceken át nem eszik, nem iszik, nem megy wcre, aztán meg a tanarkák befalják a ragfaellot amit a diákokvettek nekik kémyszerből tanévzáróra. Jó kis sós íze van, mert elázott a fiákok könnyeitől.

Mit gondol egy tanár vizsga közben? Azt, hogy nyögje ki a diák a mondandóját, hogy végre mehessen könnyáztatta raffaellot enni.

Szánalom.

2021. jún. 2. 15:07
 14/41 anonim ***** válasza:
30%
Tudjátok azért is írom el a szavakat,ert az ilyen tanárkák motiválatlanná tettek engem és sok másik gyereket is.
2021. jún. 2. 15:08
 15/41 A kérdező kommentje:
#14 sajnálom, hogy így bántak veled/veletek!:((
2021. jún. 2. 15:46
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy sokaknak rossz tapasztalataik vannak a tanárokkal. Én az Apáczaiba jártam mat-fiz tagozatra és jó emlékeim vannak a tanáraimról. Utána az ELTEre mentem fizikusnak és jelenleg ott vagyok oktató.

Laborjegyzőkönyvek miatt több diákot is meg kellett buktatnom, mert vagy a mérési jegyzőkönyveket próbálták meg manipulálni vagy csak szimplán beadták egy két évvel ezelőtti diák munkáját. Volt szerencsém kísérleti fizika szivorlaton is részt venni mint kérdező tanár. Volt olyan diák akinek a headsetjén próbáltak súgni és ezért elégtelent kapott.

2021. jún. 2. 16:22
 17/41 anonim ***** válasza:
7%
16, remélem ízlik a raffaello
2021. jún. 2. 18:15
 18/41 anonim ***** válasza:
91%

Csak azt nem értem honnan van az a tévképzeted, hogy a tanárok ajándékokat kapnak. Alsóban még megértem, de gimnáziumban már nincs, az egyetemen meg tiltva van.

Na sebaj. Neked jogod van utálni a tanárokat nekem meg jogom van nem egyet érteni veled.

2021. jún. 2. 18:23
 19/41 anonim ***** válasza:
69%

18, gimiben az osztalyunk minden karacsonykor és tanév utolsó hetében adott egy doboz csokit a tanároknak.

A kezdetekben óra elején adtuk át, a végén az utolsó tanítási napon (napokon) felszaladt valaki a tanáriba a tanárhoz, akinek ő adta át az osztály ajándékát.

2021. jún. 2. 20:10
 20/41 anonim ***** válasza:
52%
Ja és amikor női ofőnk volt az évzárón majdnem minden gyerek vitt neki virágot.
2021. jún. 2. 20:11
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!