Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanárok mit éreznek ilyenkor?

Tanárok mit éreznek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Amikor például vizsgáztatás van, és a hallgatójuk nem tud egy árva szót sem...mi fut át az agyukon? Szánakozás? Meg sajnálják csórit azért?

Van olyan tanár, aki még örül is, hogy megbuktathat valakit jogosan?

Tanáriban ki szokták beszélni a bukott diákokat? Vagy a családjukkal?

2021. máj. 23. 22:44
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%
30, ilyet is csak egy tanárka írhat. Vigyek egy kis pogácsát? Jó sós, mint a diákok könnyei.
2021. jún. 4. 22:51
 32/41 A kérdező kommentje:
Szerinted, ha én tanár lennék...kiírtam volna a kérdést? Menj pszichómókushoz, az majd segít kijönni ebből az elmebajodból. XD ki bántott ennyire téged a suliban?
2021. jún. 4. 23:19
 33/41 A kérdező kommentje:
Egyébként jól esne most egy kis pogi, mert nagyon éhes vagyok:'(
2021. jún. 4. 23:19
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Elmépzelem, hogy a "tanárkás" válszoló érettségizik jövőre szóban (tudom ez scifi, de azért képzeljük el). Éppen mondja a magyar tételét és erre a kérdező tanár kimegy pisilni, majd a felelet közben elővesz egy szendvicset (vagy akár pacalpörköltet) és felbont egy alkoholmentes meggyes soporonit. Hiszen ha a diáknak joga enni inni akkor a tanárnak is lehet.

Sőt ha a "tanárkás" válaszoló egyik szerettét temetik akkor a pap is ehet, ihat és pisilhet a szertartás közben, hiszen amit szabad a diáknak azt szabad egy papnak is.

Nem azt mondom, hogy nem ehet ihat és pisilhet egy diák a tanóra alatt, de azért ha lehet akkor bírj ki 45 percet.

2021. jún. 5. 06:55
 35/41 A kérdező kommentje:
#34 Ennyi.
2021. jún. 5. 08:32
 36/41 anonim ***** válasza:
20%

A pap is ember úgy, ahogy az érettségizető tanár is ehet, ihat.

De a 34 is csak egy tanárka...

Kérdező, oersze, hogy kívanod a pogit, mert te is tanárka bagy...

2021. jún. 5. 20:34
 37/41 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tanár, te elmebeteg
2021. jún. 5. 20:54
 38/41 anonim ***** válasza:
0%
Figyeljétek meg, hogy a kérdező mennyire bizonygatja, hogy nem ranár. Szerintem ő is tudja, hogy sok vaskalapos tanárka miatt lesznek a munkakerülők és a pszichiátria bentlakói.
2021. jún. 6. 15:52
 39/41 A kérdező kommentje:
#38 Tény és való, hogy nagyon sok az alkalmatlan tanár, akik miatt gyerekek tízezrei lesznek lelkisérültek! De azért próbáljanak a sértettek ezeken túljutni.
2021. jún. 6. 16:08
 40/41 A kérdező kommentje:
#38 jó nagy troll vagy, vicces a dumádxD
2021. jún. 6. 16:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!