Iskolánk nyitás > Miért csak a tanárokkal foglalkoznak?
Értem én, hogy oltassuk be őket, de a diákokkal ki lesz, hm? Lehet hogy a diákok nem veszélyeztetettek, de tudják terjeszteni és nekik is van otthon családjuk, szülők, nagyszülők, nagytestvérek akikre már igenis veszélyes lehet a vírus a diákok meg, mintha egy víruselosztóba mennének be, hogy aztán hazavigyék.
Erről miért nem beszél senki?
Kérdező, aki oltást akart, azoknak a jelentős része megkapta!
Ezzel ne takarózz!
A szüleid egyáltalán regisztráltak?
Anélkül kicsit nehéz!
.... Te amúgy minek vagy itt, ha csak akadékoskodni tudsz? Igen bazdmeg regisztráltak
Remélem te nem kaptál oltást :)
Én megkaptam..kb 3 héttel azután, hogy regisztráltam.
Amúgy meg ne beszélj csúnyán, mert nem illik!
Igen, akadékoskodom, mert nekem is iskolaskorú gyerekem van. Ennek ellenére eszembe sem jut így bepánikolni, mint amit itt véghezvittél...
Érdekes a diákok a suliban nagyon félnek a vírustól, de ha mennek ide oda ott nem félnek. :D Már nem is bánnám ha kinyitnának a sulik és lehiggadnának végre. Borzalom,amit itt egy két válaszoló művel. Senki nem fog belehalni abba, ha suliba kell járni. Más is túlélte.
Egyébkènt felmerült, hogy a diákokat is oltani fogják. Megkapod aztán mehetsz nyugodtan. Semmi akadálya nem lesz onnantól kezdve.
Jaa akkor az lesz itt az oldalon, hogy nem akarjátok beoltatni magatokat. :D Nevetséges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!