Iskolánk nyitás > Miért csak a tanárokkal foglalkoznak?
Értem én, hogy oltassuk be őket, de a diákokkal ki lesz, hm? Lehet hogy a diákok nem veszélyeztetettek, de tudják terjeszteni és nekik is van otthon családjuk, szülők, nagyszülők, nagytestvérek akikre már igenis veszélyes lehet a vírus a diákok meg, mintha egy víruselosztóba mennének be, hogy aztán hazavigyék.
Erről miért nem beszél senki?
Küldjék vissza az általános sulisokat, meg az óvodásokat!
Mi, gimnazisták, egyetemisták, köszönjük jól megvagyunk, minket nem kell pesztrálni, mint a kisgyerekeket.
Jól el vagyunk ebben az online oktatásban, az idei tanév végéig!
Mondom hogy az általános sulisok, ovisok menjenek csak vissza!
De látom, önre is ráférne visszamenni és egy pár szövegértéses feladatot megírni uram/hölgyem!😃
Tisztelt Egyetemista,Gimis!
Én pont hogy nem szeretném visszaküldeni a gyermekeim az iskolàba.
Benézte ezt nagyon.
Mostmàr az?
Foggal-körömmel tiltakozom ,hogy iskolàba kelljen menniük,úgy hogy héthónapos babàval vagyok itthon és megoldható a felügyeletük és tanulàsuk itthonról.
Én nem engedem Őket biztos.Olyan, mintha "beàldoznàm" őket egy őrült miniszterelnök szeszélyei miatt.
Igen,ebben is van valami.Sokszor eszembe jut,hogy mi még szerencsésebb helyzetbe vagyunk,hogy itthon tudjuk tartani a gyerekeket,mint az, aki sajnos nem tudja megoldani a felügyeletüket illetve nincs eszköz amin tudjanak tanulni.
Ismerek olyan anyukàt, aki szintén otthon van a kisebbel ,de alig vàrja hogy tudja küldeni a nagyobbat iskolàba.Ott is megvannak az adottsàgok az online tanulàshoz.Nekem, ez a furcsa.
Nem mondom,hogy néha "nem màszom a falra" az online iskolàtól,mert az nem lenne igaz.Viszont, a gyerekek egészsége, élete, sokkal fontosabb az én kényelmemnél.Az mindennél előrébb való.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!