Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Iskolánk nyitás > Miért csak...

Iskolánk nyitás > Miért csak a tanárokkal foglalkoznak?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy oltassuk be őket, de a diákokkal ki lesz, hm? Lehet hogy a diákok nem veszélyeztetettek, de tudják terjeszteni és nekik is van otthon családjuk, szülők, nagyszülők, nagytestvérek akikre már igenis veszélyes lehet a vírus a diákok meg, mintha egy víruselosztóba mennének be, hogy aztán hazavigyék.

Erről miért nem beszél senki?

2021. ápr. 4. 10:10
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
65%

Küldjék vissza az általános sulisokat, meg az óvodásokat!

Mi, gimnazisták, egyetemisták, köszönjük jól megvagyunk, minket nem kell pesztrálni, mint a kisgyerekeket.

Jól el vagyunk ebben az online oktatásban, az idei tanév végéig!

2021. ápr. 5. 18:00
 32/42 anonim ***** válasza:
76%
Mi is jól elvagyunk az online oktatàsban.Àltalànos iskolàsok a gyerekeim.Ne légy önző!
2021. ápr. 5. 18:18
 33/42 anonim ***** válasza:
0%

Mondom hogy az általános sulisok, ovisok menjenek csak vissza!

De látom, önre is ráférne visszamenni és egy pár szövegértéses feladatot megírni uram/hölgyem!😃

2021. ápr. 5. 20:35
 34/42 anonim ***** válasza:
0%
#33jelentve
2021. ápr. 5. 20:37
 35/42 anonim ***** válasza:
44%

Tisztelt Egyetemista,Gimis!

Én pont hogy nem szeretném visszaküldeni a gyermekeim az iskolàba.

Benézte ezt nagyon.

2021. ápr. 5. 20:38
 36/42 anonim ***** válasza:
0%
Nem igazán volt egyértelműXDDD
2021. ápr. 5. 20:42
 37/42 anonim ***** válasza:
87%

Mostmàr az?

Foggal-körömmel tiltakozom ,hogy iskolàba kelljen menniük,úgy hogy héthónapos babàval vagyok itthon és megoldható a felügyeletük és tanulàsuk itthonról.

Én nem engedem Őket biztos.Olyan, mintha "beàldoznàm" őket egy őrült miniszterelnök szeszélyei miatt.

2021. ápr. 5. 20:47
 38/42 anonim ***** válasza:
97%
#37 igazad van, de ahol pl még egy okostelefon sincs a gyereknek, onnan meg már lökik ki otthonról...
2021. ápr. 5. 20:59
 39/42 anonim ***** válasza:
97%

Igen,ebben is van valami.Sokszor eszembe jut,hogy mi még szerencsésebb helyzetbe vagyunk,hogy itthon tudjuk tartani a gyerekeket,mint az, aki sajnos nem tudja megoldani a felügyeletüket illetve nincs eszköz amin tudjanak tanulni.

Ismerek olyan anyukàt, aki szintén otthon van a kisebbel ,de alig vàrja hogy tudja küldeni a nagyobbat iskolàba.Ott is megvannak az adottsàgok az online tanulàshoz.Nekem, ez a furcsa.

Nem mondom,hogy néha "nem màszom a falra" az online iskolàtól,mert az nem lenne igaz.Viszont, a gyerekek egészsége, élete, sokkal fontosabb az én kényelmemnél.Az mindennél előrébb való.

2021. ápr. 5. 21:31
 40/42 anonim ***** válasza:
82%
#39 de már csak 2 hónapról van szó! Annyit meg szerintem minden szülő ki tud bírni...
2021. ápr. 5. 21:33
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!