Miért van ennyi iskola utáló ?
Felsőben egy tanárnő nagyon kivételezett. Osztály 75%-t utálta, és személyeskedédve megalázta őket. (Én a 25%ban tartoztam de nagyon rossz volt nézni)
8.-ban kiparodizáltuk a tanárt és rajta nevettünk. Mikor megalázni próbált másokat jól ki nevettünk, ő meg elsírta magát :D
Sok iskolában a tanárok nagy része önbíráskodó, beteg agyhalott. Ha egy tanár megalázza a diákot komoly lelki sérüléseket, depressziót válthat ki.
Én azt sem értem, ha a fizika érdekel, miért kell a legtöbbet irodalomra és történelemre tanulnom? Minek van ének?
talán azért, mert a magyar oktatási rendszer évtizedekkel van lemaradva, és jobbára versenyszférára alkalmatlan frusztrált tanárok oktatnak, aki max. árufeltöltőnek lennének alkalmasak.
az meg a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy ha máshogy vagy lassabban tanulsz, véged, mert egyféle módszerrel oktatnak mindenkit.
Na aki azt mondja lehet óra alatt inni is egy tanárka mert kimenni hogy sunnyogki utána a gyerek hogy kipisilje azt amit megivott?
Jár az egyes!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!