Tanít az egyetemen egy rosszindulatú professzornő, akinek parókája van, mert rákos. Mi lenne, ha előadás alatt kirohannék hozzá, és letépném a fejéről a parókát?
Jézusom!
Ha kerekesszékes lenne, akkor felborítanátok, ha vak akkor fellöknétek, ha műlába lenne elgáncsolnátok?
...és ti lesztek a "jövő értelmisége"?
Tragikus!
Azért gondoljunk bele, itt arról van szó, hogy ez a nő régóta sértegeti, alázza a tanítványait. Ezt az egészet ő kezdte, ő haragította magára a fiatalokat. Mindegy, mi volt az előzménye. Ő milyen jogon tette ezt? Rá nem vonatkozik, hogy tiszteljen másokat? Ez alól nem menti fel a betegsége sem.
A fiatalok csupán szeretnének végre visszavágni valahogy és sajnos értelmesebb ötlet nem jutott eszükbe.
Ti ezt undorítónak látjátok. Én azonban pont ilyen undorítónak látom azt is, amikor valaki visszaél a hatalmával. Erre szintén nem mentség a betegség sem az, hogy esetleg szar élete volt.
A paróka leszedést továbbra sem tartom célravezető és kivitelezhető ötletnek. Azt sem gondolom, hogy annyira megalázó lenne, hisz gondolom senkinek nem újdonság, hogy valójában kopasz. Fogyatékosságért megalázni bárkit pedig valóban mélységesen erkölcstelen dolog.
Én is patt helyzetben érezném magam. Talán valóban a petíció, közös bepanaszolás lenne legjobb. Vagy kilátásba helyezni, megpengetni, hogy ha nem kezdenek vele valamit, ti mentek el. Arra azért talán csak lépnének, hisz a tandíj kell...
FOGD MÁR FEL, hogy elhisszük, hogy a nő egy szipirtyó, nem ez a téma, tehát nem kell bizonygatnod!
A paróka lekapás egy primitív, szánalmas, gyerekes(óvodás!) viselkedés, aminek ráadásul azon kívül, hogy magaddal cseszel ki, semmi értelme!
Kinek lesz meglepetés, hogy egy rákos kopasz?
Amellett manapság még divatból is vannak szinte kopasz nők, így normális embert ez nem ér sokként!
Én egy következő sértés alkalmával mindenki füle hallatára megmondanám neki, hogy szégyenletes, ahogyan bánik másokkal, a sok rosszindulat, ami benne van. Most kapja az élettől a büntetést.
Ha pislákol benne némi értelem a logikán kívül, akkor talán elgondolkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!