Ha azonos nemű azt mondja nekem (nem 1x....) hogy imádja a hajamat az nem homis kicsit?
Figyelt kérdés
Sőt volt hogy bele is simított!2020. szept. 11. 06:17
1/6 anonim válasza:
A fültövedet nyalta már meg? 🤔
2/6 anonim válasza:
Lehet h csak irigy,attól még nem homi.
3/6 anonim válasza:
Hamarosan már minden homis lesz...miért lenne az?
4/6 anonim válasza:
Gyerekek... Hagyjuk már magunk mögött ezt az irracionális félelmet, hogy mindenki a gatyátokba akar nyúlni...
Ha nincs semmi más jele annak hogy vonzódna hozzád akkor felesleges ilyeneken gondolkozni.
5/6 anonim válasza:
Ha valóban szép a hajad, akkor valószínűleg irigykedik, mert neki nem lehet.
Nekem régebben hosszú hajam volt, aztán egy eü probléma miatt le kellett vágatnom egész rövidre. Akkoriban az utcán, a buszon, mindenhol a hosszú, dús hajúakat vettem észre és irigykedtem, hogy nekem nem lehet.
6/6 anonim válasza:
Vótmá, ez a munkaügyis troll "homis" alteregója. A korábbi ilyen kérdését már törölték, de itt van:
"Homis megjegyzés ha egy azonos nemű iskolatárs azt mondja nagyon fogok neki hiányozni?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!