Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Homis megjegyzés ha egy...

Homis megjegyzés ha egy azonos nemű iskolatárs azt mondja nagyon fogok neki hiányozni?

Figyelt kérdés

Érettségiző osztály ugye épp most a napokban megy végleg szét a banda.

Egy velem azonos nemű azt mondja nekem nagyon fogok neki hiányozni.

Nem homis megjegyzés ez egy kicsit?

Az meg külön érdekes ha annyira hiányzom neki, vajon mi tartja vissza hogy találkozzunk? Már nem járunk egy iskolába de hát és? Hát attól még annyit találkozhatunk amennyit akarunk (noha én részemről nem akarok de ez más kérdés)

2020. máj. 8. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

..."Imádom", amikor ciszheteró férfiak még azon is aggódnak, hogy szóljanak-e ha valaki felemás zoknit húzott, nehogy csúnyagonosz ~hominak~ nevezzék, mert az érzelmi szintjük még egy csicska teás kanálét sem üti meg.

Te f@$z. Olyan űr tátong közted és a valóság között, hogy az rémes. Miért rettegsz ennyire, hogy valaki feltételezte rólad, hogy a barátja vagy és úristen, mert szólni, hogy hiányozni fogsz neki, amikor éveket töltöttetek el egy tanterembe zárva? Olyannyira törékeny a férfiasságod és a heteroszexualitásod, hogy egy csicska "hiányozni fogsztól" gyakorin kell kínodba kiírni egy kérdéstés kéztördelve várni a megerősítést, hogy nem, nem kis fiam, attól, hogy valakinek hiányzol, nem fogja varázsütésre megváltoztatni a szexuális irányultságod, sem az adott személyét? Arról nem is beszélve, hogy nem a világvége, ha valaki meleg - de neked ezt felfogni azzal a 2,5 agysejttel, k.va nehéz lesz. Talán egyszer. Dolgozz rajta.

2020. máj. 8. 17:22
 2/8 A kérdező kommentje:

"mert szólni, hogy hiányozni fogsz neki, " A kérdés továbbra is adott ha annyira hiányzom neki (én neki és nem ő nekem!) hát mi akadálya van a későbbi találkozásnak? Csak a suliban lehet találkozni, X helyen a városban tán nem?

Csak a sulit fejezzük be, és nem egy szibériai munkatáborba visznek!

2020. máj. 8. 17:25
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Továbbra sem értem, miért böki a csőrödet, hogy valaki, akivel éveket töltöttetek együtt akarva-akaratlanul és nyilvánvalóan (rosszul választott de) a barátjának tekintett nyíltan kifejezte az érzelmeit feléd. Gondolom nem vagy hozzászokva; egyáltalán anyádék mondták már neked, hogy szeretnek? Szerinted apád is látens b.z.i, mert egyszer-kétszer odabökött neked egy szeretleket?

És persze, lehet találkozni suli után, de lehet nem is marad a városban (bár tenne úgy, menjen messzire, tőled lehetőleg a legtávolabb).

2020. máj. 8. 17:54
 4/8 A kérdező kommentje:

", mert egyszer-kétszer odabökött neked egy szeretleket?"

Hát én ezt a szót az apámtól soha az életben nem hallottam.

2020. máj. 8. 18:56
 5/8 A kérdező kommentje:

"Gondolom nem vagy hozzászokva; "

Hát én ilyet egy azonos neműnek akkor se mondanék ha a nyelvemet vágnák ki.Akkor inkább vágják ki.

2020. máj. 8. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:
39%
Ha nem volt jó haverod, akkor eléggé ****s (a b betűs szó, sajnos nem lehet ide leírni).
2020. máj. 8. 19:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Lelki szegény vagy, az a te bajod.
2020. máj. 8. 22:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezt a témát már eljátszottad pár hete, de akkor érdekes módon nem ellene voltál:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__1036..

"nem vagyok prűd voltam már fiúval is (bár csak orál volt), de ezzel a konkrét fiúval kösz nem."

Aztán máskor megint mellette provokáltál:

"" akkor nem feltétlen b_uzik, vagy mi? De, azok. Mert ilyet két fiú csakúgy nem csinál."

És ha azok akkor mi van? (azok... ) Közöd hozzá? Hogy ez neked nem tetszik? És? Ennek jelentősége?"

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..

"Te tkp mi is a gondja? Hogy én fel merem vállalni ő meg 45 éves kora ellenére se meri? mert a homofóbok mindig ezt takargatják: dühösek mert más fel meri vállalni ők meg sose merték. Inkább dühösek arra aki meri. ennyi."

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..

2020. máj. 9. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!