Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek mit kéne tennem?

Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
A suliba érkezett szeptemberbe egy külföldi diák, már lassan vége a sulinak de sokan piszkálják. A tanárok is tudnak róla de nem lépbek semmit, engem bosszant és sokszor beleszólok. Volt márrá példa, hogy technikaórán összeragasztózták a székét és a könyveit. Szerintem ez nem helyes mit tehetek én?

2020. márc. 5. 11:26
 1/3 anonim ***** válasza:
24%

Mashol is ez van.

Altalanos iskola, néger kisfiu, agyon szekàlják, tanari kar tehetetlen

2020. márc. 5. 12:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod az önbizalmàt kellene erösiteni. TE különlegesebb vagy es ezért sokszor irigyek az emberek mert te pl tudsz anyanyelvi szinten angolul. Nekik még tanulni kell szocializadni.

Soha ne az àldozati èrzèst erösitsd benne!!hogy szegény sajnallak!!nem szabad sajnalni erösiteni kell hogy ö igenis több!

2020. márc. 5. 12:26
 3/3 anonim ***** válasza:
96%

Mi az, hogy a tanárok tudnak a zaklatásról, de nem intézkednek?

Kérjed meg valamelyik szülődet, hogy menjen be az igazgatóhoz és adja elő a helyzetet!

Ilyen fiatalokban eltűrik a másság megvetésének az elhatalmasodását? Elképzelem, szegény gyerek és a szülei mit élnek át, amikor látják az összeragasztózott nadrágját és a könyveit...

Ennyire ne legyünk fajgyűlölők!!!

2020. márc. 5. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!