Úgy erzem az eletem romokban hever. Egy orok vesztes vagyok. Nincs semmim, borzalmasak igy a mindennapok.35 eves vagyok. Nincs semmim, se csaladom. Mit kene tennem, hogy jobban legyek? Van igy ertelme barminek is? 😥😥
Kedves Kérdező :)
Ne csüggedj kérlek, sosem késő egy új életet élni, soha nem késő egy új történetet írni magunknak. Bár most ez a helyzet, de a jó hír az, hogy a te kezedben van az az energia, a döntés joga, hogy ebből kilábalj! Tűzz ki magad elé apró-kics célokat, ha ezeket eléred, nőni fog az önbizalmad is! És ami fontos, tudd hogy értékes ember vagy, egy szerethető, elfogadható ember!!! Ne legyenek magadról negatív gondolataid, mert akkor saját magad döngölöd a földbe! Inkább mondogasd magadnak azt, hogy te képes vagy rá! Többre vagy képes barátom mint gondolnád!
Ne add fel, CSAK ELŐRE
Amikor hasonló állapotomban vagyok, ezeket hallgatom, figyelve a szövegre:
Szia!
Kérlek semmiképp se add fel, tudom pokolian nehéz látni a fényt az alagút végén, de ott van és rád vár. Nem hazudok, nem azt mondom hogy a korod miatt nem lesz nehezebb, de nem hiszek abban, hogy késő. Kezdj el küzdeni valamiért, mindegy miért, és az első sikernél hidd el jobb lesz minden.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!