Úgy erzem az eletem romokban hever. Egy orok vesztes vagyok. Nincs semmim, borzalmasak igy a mindennapok.35 eves vagyok. Nincs semmim, se csaladom. Mit kene tennem, hogy jobban legyek? Van igy ertelme barminek is? 😥😥
Figyelt kérdés
2019. júl. 6. 09:45
11/13 anonim válasza:
Utolso elotti vagyok' Sajnalom ha kemenyebben fogalmaztam de en biztatlak. Soha nem keso felallni a padlorol! Az elet nehez ha neheznek tartod. Kuzdj. Magadert. Es eloszor magaddal legy valoban joba mert csak utana epithetsz ertekes emberi kapcsolatokat. Allj fel es menj! Tegyel magadert en bizok benned!
12/13 anonim válasza:
Átérzem amit leírtál. Bár én még "csak" 26 vagyok, de hasonló gondolatokkal, nem arra tart az életem ahogyan azt anno elképzeltem. De ilyenkor próbálj meg erőt venni magadon,kibillenteni magad ebből az állapotból. Olvass önfejlesztő könyveket, építsd magad, karriered. :) lásd meg mindenben az apró örömöt és légy hálás.
Pl. Minap egy új szoknyában mentem dolgozni, de semmi extra nem volt benne, mégis minden 2.ügyfél,kolléga megdicsérte, hogy milyen jól áll és milyen szép vagyok! 😊 Teljesen bearanyozta a napomat,pedig kis "apróság", de mégis!
Fel a fejjel! Csak előre!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!