Tanárnak van ahhoz köze ha két azonos nemű diák az iskola előtt egymást csókolgatja?
Figyelt kérdés
Nincs tanítási idő még/már, nem az épületben hanem előtte... tanárnak ehhez köze van?
Szerintem ha nem tetszik neki nézzen másfele és ennyi.
2019. okt. 17. 15:10
1/23 anonim válasza:
Ennek nincs köze a mássághoz, még az eltérő neműeknél sem etikus az utcán nyálat cserélni, ez intim dolog, és senkit sem érdekel.
2/23 anonim válasza:
Na pont az ilyen búzákat szoktam én jól megagyalni. Ha nem tetszik, akkor ne az utcán búzáskodjál, hanem otthon a négy fal között.
3/23 anonim válasza:
Mondjuk az, hogy órán, rájuk nézve ne kapja el a hányinger...kivéve, ha 2 fullos csaj!
4/23 anonim válasza:
Igen, az még az iskola területéhez tartozik. Nem felháborodni kell, hanem otthon intézni az ilyen ügyeket.
6/23 anonim válasza:
Ahogy már előttem is írták. Ez még heterok között sem az utcára való viselkedés. Ha benő az a bizonyos fejed lágya, majd rájössz.
7/23 anonim válasza:
Szerintem nemi identitástól függetlenül van
8/23 anonim válasza:
Hazirend függő.
Abban beleszólhat az ilyenbe.
Nálunk tavaly volt olyan, hogy a diákok megrongáltak valamit, aztán ez nem volt szinkronban a hazirenddel és mentek is a levesbe
9/23 anonim válasza:
Nincs köze, a többiek meg őskövület prűdek.
10/23 anonim válasza:
Még épületen belül sincs hozzá köze, ha szünetben, tanórán kívül történik, és komolyabb tapizás nincs.
Persze szerencsésebb, ha félre tudtok húzódni, diszkréten tudjátok csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!