Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megtagadhatja a diák Netfit...

Megtagadhatja a diák Netfit súlylemérős részét tesi órán?

Figyelt kérdés

Ugye van ez az éves Netfit dolog, ami többek között azt is tartalmazza, hogy lemérik a testsúlyt is. Van-e joga azt mondani a diáknak, hogy őt ne mérjék meg?

(Igazából csak azért szeretném kihagyni, mert minálunk osztaly előtt mérnek meg mindenkit, ami még nem is zavar, de a tanár mindig megalázó megjegyezéseket test a túl vékony és túl kövér emberekbek)

2020. aug. 24. 15:53
 1/9 anonim ***** válasza:
16%
Ez most elég bunkó lesz, de ha egy iskolás gyerek túl kövér vagy sovány, én a tesitanár helyében szanaszét hordanám a szüleit, hogy elrontják a gyerek életét. Én is voltam nagyon kövér, és segített, hogy mindenki csesztetett. Azóta sokkal boldogabb vagyok. 18/F (14 évesen 80 kg voltam, most vagyok 70 körül)
2020. aug. 24. 16:04
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Nem értem... Ha azt mondod, hogy te nem, akkor azt szó nélkül elfogadja, ha egyáltalán el lehet? Akkor nem mond semmit?

Ha pedig mindenkinek beszól, akkor az osztály előtt nem lesz ciki, meg ha pl. vékonyabb vagy, azt úgyis tudják.

Ha tudod, hogy mit fog mondani, évente egyszer ilyen körülmények között ki lehet bírni. Szerintem.

2020. aug. 24. 16:06
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

Ha megerto a tanarod, akkor mondhatod, hogy ne merjen le mindenki előtt, mert te tudod, hogy xy a sulyod, es azt irja be.

De azt nem nagyon tudod elkerulni. Max annyit tehetsz, h azon az oran/napon nem leszel, es mikor a tobbiek mar nem lesznek ott lemereted magad.

Egyébként a tanár szövegeit ereszd el a füled mellett. Sokkal könnyebb Lesz így.

#1-nek üzenem, hogy mindenkire máshogy hatnak a beszólások. Van akire ösztönzőleg hat, van, aki még jobban magába fordul. Valakinek támogatás kell,a sok lehordás helyett.

2020. aug. 24. 16:16
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
1, Ha szerinted a sértegetés, és a nyilvános megalázás segít, akkor veled krva nagy baj van. Nem boldogabb vagy, hanem lelkileg sérült, csak még nem tudsz róla...
2020. aug. 24. 16:20
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Ehhez nincs jogod, viszont ahhoz van jogod hogy megkérjed őt arra, hogy úgy mérjen le téged hogy csak te látod és ő a testsúlyod összegét.
2020. aug. 24. 22:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát de nem az osztálytársainkkal van a bajunk, hanem a tanár megalázó megjegyezéseivel. Az osztály normális, csak a tanár tesz bunkó megjegyzéseket sok embernek.
2020. aug. 24. 22:20
 7/9 anonim ***** válasza:
86%

Akkor meg beszéld meg valakivel hogy végig beszélgettek, még akkor is mikor fent állsz a mérlegen. És nem jut majd szóhoz. Ha meg tenne megjegyzést akkor erősítsd meg őt, kicsit ironikusan (de ha belédkötne csak ennyivel kimagyarázod: "semmi ironia nem volt benne, önt erősítettem meg")

"igen, egy dagadt kislány vagyok és eszem a sütit." Én biztos visszaszólnék akármivel. Utána visz az igazgatóhoz? Ne nevettess :D többi diák áll ki melletted hogy igazad van.

2020. aug. 24. 22:27
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Amilyen világot élünk, hogy lassan mindenki perelhető akár egy szabadon eresztett békegalambért is, szerintem ezért minimum panasszal fenyegethető az a tanár!
2020. aug. 25. 15:39
 9/9 anonim ***** válasza:
72%
Azért durva, hogy odáig jutottunk, hogyha beszól egy tanár azt ki kell írni egy internetes portálra. Mi lesz így az ilyen emberekkel amikor már nem általános/középiskolába fog járni?
2020. aug. 30. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!