Megtagadhatja a diák Netfit súlylemérős részét tesi órán?
Ugye van ez az éves Netfit dolog, ami többek között azt is tartalmazza, hogy lemérik a testsúlyt is. Van-e joga azt mondani a diáknak, hogy őt ne mérjék meg?
(Igazából csak azért szeretném kihagyni, mert minálunk osztaly előtt mérnek meg mindenkit, ami még nem is zavar, de a tanár mindig megalázó megjegyezéseket test a túl vékony és túl kövér emberekbek)
Nem értem... Ha azt mondod, hogy te nem, akkor azt szó nélkül elfogadja, ha egyáltalán el lehet? Akkor nem mond semmit?
Ha pedig mindenkinek beszól, akkor az osztály előtt nem lesz ciki, meg ha pl. vékonyabb vagy, azt úgyis tudják.
Ha tudod, hogy mit fog mondani, évente egyszer ilyen körülmények között ki lehet bírni. Szerintem.
Ha megerto a tanarod, akkor mondhatod, hogy ne merjen le mindenki előtt, mert te tudod, hogy xy a sulyod, es azt irja be.
De azt nem nagyon tudod elkerulni. Max annyit tehetsz, h azon az oran/napon nem leszel, es mikor a tobbiek mar nem lesznek ott lemereted magad.
Egyébként a tanár szövegeit ereszd el a füled mellett. Sokkal könnyebb Lesz így.
#1-nek üzenem, hogy mindenkire máshogy hatnak a beszólások. Van akire ösztönzőleg hat, van, aki még jobban magába fordul. Valakinek támogatás kell,a sok lehordás helyett.
Akkor meg beszéld meg valakivel hogy végig beszélgettek, még akkor is mikor fent állsz a mérlegen. És nem jut majd szóhoz. Ha meg tenne megjegyzést akkor erősítsd meg őt, kicsit ironikusan (de ha belédkötne csak ennyivel kimagyarázod: "semmi ironia nem volt benne, önt erősítettem meg")
"igen, egy dagadt kislány vagyok és eszem a sütit." Én biztos visszaszólnék akármivel. Utána visz az igazgatóhoz? Ne nevettess :D többi diák áll ki melletted hogy igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!