Hogyan öltöznek a fiatal tanárnők?
Szaiasztok, 21 éves vagyok, szeptembertől általános iskolában fogok tanítani. Lehet, hogy furcsa kérdés, de nem tudom, hogy milyen öltözetben kellene dolgozni mennem. Nem akarok farmer-pólóban.
Köszönöm a váaszokat!
És mit? Most már furdall a kíváncsiság.
Ilyen válasz esetén készségtárgyra tippelek, ami mondjuk ének, rajz, esetleg tesi... a többit nem taníthatod felsőben, max 6-ig.
16.-nak.
Arra külön, diplomás, tanár van??? Pénzért???
Van ilyen szakos tanár? Atyaég!
És hit- vagy erkölcstan?
Mondjuk kb mindegy, mert ebben az esetben simán hosszúnadrág (mindegy, hogy farmer, vászon, v akármilyen szövet), és vmi zárt felső. Én legalábbis ezt várnám el egy ilyen szakos embertől (hogy jutott ez eszedbe? anyám borogass!)
(Halkan mondom, nálunk a tanítónénik tartják alsóban, rendszerint mesét néznek, szóval nagyon nem kell kiöltözni)
Jaj szegénykém most belenyúltál a méhkasba...
Szerintem a 2011es stílus is bőven megállja a helyét :)
Na,ezzel lehet,kiverem a biztosítékot, én fiatal tanárként (szintén általános) leginkább így öltözöm:
...és tegeznek a gyerekek,és a keresztnevemen szólítanak. 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!