Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tudnék tenni ilyen helyzet...

Mit tudnék tenni ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
16/L vagyok és idén másik iskolába mentem, van egy lány az osztályomban, aki állandóan szekál. Vagy azzal, ha jó jegyet kaptam, vagy azzal, hogy látszik, hogy be van festve a hajam, az övé természetesen szőke, nem úgy, mint nekem. Vagy éppen a pasija várta a suli előtt és direkt bevártak engem és belém kötött, hogy miért nem hagyom békén a barátnőjét, ha nem szállok le róla, majd ő elintézi, hogy befejezzem. Amikor mondtam neki, hogy ez fordítva van, mert pont a csaj az, aki szekál, mire mindenféle hazugnak nevezett. Az ofőmnek is szóltam már, de nem érdekli. A héten 3 napot nem voltam, mert beteg voltam és mondta az ofőnek, hogy semmi bajom nem volt, csak tettettem magam, adjanak nekem igazolatlant. Volt olyan is, hogy tesi előtt megkért, hogy maradjak vele az öltözőben, mert beszélni akar velem, erre pofon vágott, hogy mindenkinek hazudok róla, miért állítok róla olyan dolgokat, amiket nem mondott nekem sosem. Szüleim is próbáltak beszélni az ofőmmel, de mint említettem, nem nagyon tesz semmit.
ma 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:
18%

Néha csak utólag tudjuk összekötni az utat amerre tartunk.

Az biztos , hogy mártír szerepben vagy

ma 13:30
 2/4 anonim ***** válasza:
ma 13:34
 3/4 anonim válasza:
Jelentsd fel zaklatásért.
ma 13:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Beszéld meg a szüleiddel, hogy másik iskolába menj. Az előző iskolában nem szekáltak?
ma 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!