Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ilyen helyzetbe mit lehet tenni?

Ilyen helyzetbe mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Van egy matek tanárom, aki mindig megszégyenít az osztály előtt.

Mióta online óra van, azóta mégjobban.

Múltkor 5 percig arról beszélt, hogy értékelhetetlen a dolgozatom, mert sötét. Rossz telefonom van. Nem arról van szó, hogy szóvá tette, hanem arról, hogy 5 percig rólam szólt az óra, és én megértettem volna, ha annyit szólt volna, hogy sötét a kép, fényképezd le újra.

Tegnap írtunk dolgozatot, és megint sötét volt a kép. Gondoltam törlöm és újra fotózom a konyhából. Erre megírta, hogy értékelhetetlen a dolgozatom és 1-est fog rá adni, mert kitöröltem és újraküldtem. És a mai óra megint rólam szólt. Meg mindig felemlegeti csak úgy óra közben.

2020. dec. 8. 12:35
 1/7 A kérdező kommentje:
Ha tanároknak, igazgatónőnek szólok, nem foglalkoznak vele, ráadásul én lennék a rossz. Ha anyámat behívom, akkor meg azért kapnék.
2020. dec. 8. 12:36
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Idióta egy tanárod lehet az fix. Mi az, hogy sötét a doga ezért értékelhetetlen?

Ha nem tudja valamilyen technikai okok miatt értékelni a dolgozatodat akkor nem adhat rá egyest hiszen ez a digitális nyavaja csak egy kényszerhelyzet és ez a forma sok hátránnyal járhat. Én nem is adnék elégtelent digitális oktatás alatt..

Úgy bírom mikor az ilyen gyökér tanárok a napi feszültségüket diákokon vezetik le, nekem is van egy hasonló tanárom és fuu....

Egy tanácsot tudok adni: kérd el a tanárod címét aztán postázd el neki a dogákat :D

Az csak nem lesz sötét. Mellé nyugodtan biggyeszd oda mellékletként, hogy időnként a szemüvegét törölje meg ha nem lát át rajta.

2020. dec. 8. 12:49
 3/7 A kérdező kommentje:
A legszebb az egészben, hogy még így is határidőn belül voltam.
2020. dec. 8. 12:55
 4/7 anonim ***** válasza:

#3 De amúgy kajak, legközelebbi beadandó mellé írd oda, hogy "időnként törölgesse meg a szemüvegét ha nem lát át rajta"

Majd figyeld meg, hogy egyből megjavul a kép, nem lesz már sötét🤣

2020. dec. 8. 12:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem, tényleg sötét képeket készít a telefonom, ha vakuzok, akkor se jó és homályos.
2020. dec. 8. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

#5 Technikai probléma, nem adhat rá elégtelent.

Sajnos jogszabály nincs róla, így csak az igazgatód lehetne az egyetlen aki kiment a helyzetből. De mivel ő is leszarja így ez lekváros bukta. Sajnálom. :(

2020. dec. 8. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Végig kell járni a lépcsőket: először vele beszélj, és ha már ő volt olyan kedves, hogy az osztály előtt, tedd te is azt. Aztán ofő, igazgató. Ha ők nem foglalkoznak vele, van tovább: fenntartó, oktatási jogok biztosa. Gyűjts bizonyítékokat! Online könnyű. Elvileg nem rögzíthetsz felvételt online óra alatt, viszont ha mégis rögzítesz, akkor azt felhasználhatod az ügyed bizonyítására, ő nem mondhatja azt, tekintsék semmisnek. A személyiségi jogai védelmében ugyan elvileg beperelhet, viszont ha nem élsz vissza a képmásával, tehát pl. nem töltöd fel a youtube-ra, hanem kizárólag a jogaid védelmében, bizonyításra használod fel hatóságok előtt, akkor a bíróság nem fog elmarasztalni téged, sőt, ettől nem kell félned. Ennek nagyon utánanéztem egy szomszéddal kapcsolatos jogi vita miatt.
2020. dec. 8. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!