Ilyen helyzetbe mit lehet tenni?
Van egy matek tanárom, aki mindig megszégyenít az osztály előtt.
Mióta online óra van, azóta mégjobban.
Múltkor 5 percig arról beszélt, hogy értékelhetetlen a dolgozatom, mert sötét. Rossz telefonom van. Nem arról van szó, hogy szóvá tette, hanem arról, hogy 5 percig rólam szólt az óra, és én megértettem volna, ha annyit szólt volna, hogy sötét a kép, fényképezd le újra.
Tegnap írtunk dolgozatot, és megint sötét volt a kép. Gondoltam törlöm és újra fotózom a konyhából. Erre megírta, hogy értékelhetetlen a dolgozatom és 1-est fog rá adni, mert kitöröltem és újraküldtem. És a mai óra megint rólam szólt. Meg mindig felemlegeti csak úgy óra közben.
Idióta egy tanárod lehet az fix. Mi az, hogy sötét a doga ezért értékelhetetlen?
Ha nem tudja valamilyen technikai okok miatt értékelni a dolgozatodat akkor nem adhat rá egyest hiszen ez a digitális nyavaja csak egy kényszerhelyzet és ez a forma sok hátránnyal járhat. Én nem is adnék elégtelent digitális oktatás alatt..
Úgy bírom mikor az ilyen gyökér tanárok a napi feszültségüket diákokon vezetik le, nekem is van egy hasonló tanárom és fuu....
Egy tanácsot tudok adni: kérd el a tanárod címét aztán postázd el neki a dogákat :D
Az csak nem lesz sötét. Mellé nyugodtan biggyeszd oda mellékletként, hogy időnként a szemüvegét törölje meg ha nem lát át rajta.
#3 De amúgy kajak, legközelebbi beadandó mellé írd oda, hogy "időnként törölgesse meg a szemüvegét ha nem lát át rajta"
Majd figyeld meg, hogy egyből megjavul a kép, nem lesz már sötét🤣
#5 Technikai probléma, nem adhat rá elégtelent.
Sajnos jogszabály nincs róla, így csak az igazgatód lehetne az egyetlen aki kiment a helyzetből. De mivel ő is leszarja így ez lekváros bukta. Sajnálom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!