Csesztetnek folyamatosan a suliba ütögetnek, rugdosnak, lökdösnek, szavakkal bántanak, már odáig is fajult a dolog hogy lekopnek de én ezt tűröm jópofával mint ha a világ legtermészetesebb dolga lenne de legbelül tudom ez így nem jó megérdemelnének egy verést de van bennem egy gát ami visszatart abban hogy megvédjem magam fizikailag és szavakkal!
Mit csináljak, mert rosszul esik egy árva szót nem szólok hozzájuk egyébként!
Az USA-ban ilyenkor szoktak egy AR-15-össel rendet tenni, mikor elpattan a zaklatott áldozat agya. Itthon meg úgy csinálsz, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, amiből amúgy kérdés nélkül rendőrségi eljárás indulna, ha meg mernél szólalni.
tegnap 20:45
2/15 anonim válasza:
Fuhh, nehéz kérdés... Iskolaváltást javaslok, vagy magántanulói státuszt. Mert tartok tőle, hogy ez rosszabb lesz. Amit leírsz, az kőkemény bullying és gondolom nem poénból rúgdosnak, köpködnek, bántanak.
tegnap 20:50
3/15 anonim válasza:
Otthol elmondtad a szüleidnek?
tegnap 20:51
4/15 A kérdező kommentje:
Nem mondtam senkinek.
De poénból mert röhögnek rajta amikor csinálják
tegnap 20:53
5/15 anonim válasza:
Ez nem poén. Szólj valakinek vagy válts iskolát. Ne rugdossanak viccből. Én azért nem szólnék a tanárnak mert akkor lehet hogy még jobban bántanak (sajnos így volt egy évfolyam társammal is, aki amúgy nagyon jófej volt) De a szüleidnek szólj. Vagy üss vissza
tegnap 20:56
6/15 anonim válasza:
A kiszolgáltatott helyzeten nevetnek, nem azért mert ez egy poén. Nem vagy valami autista vagy aspergeres, hogy nyilvánvaló bántalmazást nem tudsz a valóságnak megfelelően felfogni? Azt bántják, aki hagyja magát bántani, és te ezzel a viselkedéssel azt jelzed, hogy veled bármit meg lehet csinálni következmények nélkül. Ezt használják ki.
Az ötös válaszban is az a szomorú, hogy senki nem hajlandó kiállni a társáért, mert a saját seggét félti nehogy ő is úgy járjon. Inkább végignézik amíg valakit az öngyilkosságba kerget néhány zaklató, mert legalább nem őt bántják.
tegnap 20:59
7/15 anonim válasza:
De a tanárok ezt nem látják? Uramisten...
tegnap 21:00
8/15 anonim válasza:
Szerintem nem kéne megvárni, amìg félholtra vernek, megerőszakolnak, mert ez lesz ennek a vége. Még holnap beszélsz az igazgatóval és a szüleiddel, hogy iskolát váltasz! Nincs más alternatìv, nincs apelláta.
tegnap 21:02
9/15 anonim válasza:
Te is tudod, hogy nem normális. Arra vársz, hogy ők (vagy a végén te) tegyenek benned nagyobb kárt? Szólj a szüleidnek és válts iskolát.
tegnap 21:05
10/15 anonim válasza:
Ez nem játék, ezekből lesznek az öngyilkosságok. Remélem jófejek a szüleid, és most félévkor lelépsz egy másik suliba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!