Hogyan öltöznek a fiatal tanárnők?
Szaiasztok, 21 éves vagyok, szeptembertől általános iskolában fogok tanítani. Lehet, hogy furcsa kérdés, de nem tudom, hogy milyen öltözetben kellene dolgozni mennem. Nem akarok farmer-pólóban.
Köszönöm a váaszokat!
Aniben jòl érzed magad. :)
Normalis, kényelemes, ne legyen kirívò.
Amiben akarsz, meg jól érzed magad, csak ne legyen túl kivágott, a szoknya túl rövid, meg semmi ne legyen átlátszó - azaz ízléses és diszkrét legyen.
Bármilyen nadrág/szoknya + felsö kombináció jó, de akár farmer és póló is lehet, az sem problémás.
Pedig tök általános a farmer-póló/blúz. de akkor ne farmer legyen, hanem akármilyen más vászonnadrág egy blúzzal, leggings tunikával, ruhával, egy kényelmes vékony tavaszi overáll...
Attól függően, milyen órák/délutáni programok vannak, előfordul még az is, hogy egész nap melegítőben vannak a tanítónénik. Ha pl van napi 2-3 tornaórája meg délutánra játszótérre készülnek, simán ez a legpraktikusabb.
Hányszor szeretnéd még kiírni? :D
A másik alatt is leírták már többen, hogy mindegy csak ne legyen kihívó vagy slampos.
Szerintem egy tanárnőnek, példát is kellene mutatnia a lányoknak, hogy milyen egy NŐ.
Amiket itt írtok, hogy farmer, póló, LEGGINGS!!!, meg hasonlók...olyan lelakott anyuka-háziasszony cuccok. Ilyenektől menekülnek a pasik.
A 4 válaszban lévő ruha, és a hasonló elegánsabb ruhák a nyerők. Nem a "Leugrom a boltba, mert elfogyott a tej." stílus.
leggings tunikával vagy ruhával. Abban mi a lelakott?
Azt gondolom, szeretnél ennyire lelakott lenni/ilyen lelakott barátnőt magad mellett tudni.
De azt sem értem, hogy egy sima farmer+blúz kombó miért nem jó? miért ne lehetne az is csinos?
Vagy egy sima vászonnadrág pl:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!