Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy tanár számára miért...

Egy tanár számára miért elképzelhetetlen hogy nyáron alkalmi jelleggel fizikai munkát végezzen?

Figyelt kérdés

Tanár ismerősöm szokás szerint a tanári bérre panaszkodik, meg arra hogy itt ez a hosszú két hónap mely alatt el kéne mennie alkalmi jelleggel valami melóra plusz pénzért-na de hova?

Mondom neki a net dugig van az ideiglenes szezonmunkákkal. Takarítás mezőgazd munkák, pultos kiszolgáló futár stb

erre ő mint a pulyka felfújta magát. Csak nem képzeled -mondta-hogy én elmegyek FIZIKAI munkára?

Hát elnézve az arrogáns pofáját a nagy mellényét ne is menjen mert az első nap kib***nák.

De ettől eltekintve miért olyan elképzelhetetlen hogy egy „nagy“ értelmiségi fizikai melóra menjen? Ráadásul csak szezonálisan?

2020. júl. 19. 14:32
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

"Vagy kb 23-24 éves es itt osztod az észt!"

!!!!!! Kösz a bókot de 24-re dobj rá 12 évet... de kösz a bókot!

2020. júl. 21. 19:26
 42/48 Micimacko67 ***** válasza:
0%

Hűha...

Segíts nekem számolni...

Végeztél kb 23 évesen...mikorra esik az az egy év amikor tanítottál? Mikor hagytad el a pályát?

2020. júl. 21. 20:16
 43/48 anonim ***** válasza:
69%

"Az oké csak akkor ne vonyítson hogy nincs pénze."

igen, abszolút egyet értek. Mindenkinek vállalnia kell a döntései következményét :)

2020. júl. 21. 22:53
 44/48 anonim ***** válasza:
41%
Kommenteidet olvasgatva és látva a benned lakozó végtelen fusztrációt én szeretném megköszönni az ismeretlen gyerekek nevében is, hogy elhagytad a pályát! <3
2020. júl. 24. 12:26
 45/48 anonim ***** válasza:
(+r)
2020. júl. 24. 12:29
 46/48 A kérdező kommentje:

"az ismeretlen gyerekek nevében is, hogy elhagytad a pályát! <"

Pedig anno még OKTV-re is vittem diákokat és sikerrel! 1 éve(se ) a pályán levőként.. Van olyan aki 20 éve a pályán van és még nem vitt soha.

Hát?

2020. júl. 24. 13:01
 47/48 anonim ***** válasza:
0%

Bocsáss meg, hogy jön össze ez a kettő? :D

Te itt az összes volt pályatársadat szapulod, hogy mindenki milyen idióta, te bezzeg... ha olyan nagyon jó, akkor miért fröcsögsz visszafelé? Egyszerűen nem értem.

Aztán felhozod az elért eredményeket. Ha a gyerekemet tanítanád vagy kollégám lennél, nem örülnék, akármilyen eredményt értél el a diákjaiddal, mert egy negatív ember vagy a kommentek alapján, akinek még a szar is ízetlen.

És miért is? Mert egy volt kollégája nem megy el fizikai munkát végezni?

wtf dude

2020. júl. 24. 13:18
 48/48 A kérdező kommentje:

"Aztán felhozod az elért eredményeket. Ha a gyerekemet tanítanád vagy kollégám lennél, nem örülnék, akármilyen eredményt értél el a diákjaiddal,"

Pedig hányszor hallottam a dumát anno az igazgatómtól hogy egy tanár úgy is végezheti a munkáját hogy leadja az óráit és kész, meg úgy is hogy leadja az óráit és még pluszban szakkör, tehetséggondozás, OKTV...

Na ez voltam én. És hülye voltam mert mit görcsöltem az OKTV-n és a végén ugyanannyi pénzt kaptam mint azon trógerek akik leadták az óráikat és kész.... Igazik volt egyébként! AZért a szar semmi bérért valóban ennyi az elvárható-leadja az óráját és kész.

2020. júl. 24. 15:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!