Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy tanár számára miért...

Egy tanár számára miért elképzelhetetlen hogy nyáron alkalmi jelleggel fizikai munkát végezzen?

Figyelt kérdés

Tanár ismerősöm szokás szerint a tanári bérre panaszkodik, meg arra hogy itt ez a hosszú két hónap mely alatt el kéne mennie alkalmi jelleggel valami melóra plusz pénzért-na de hova?

Mondom neki a net dugig van az ideiglenes szezonmunkákkal. Takarítás mezőgazd munkák, pultos kiszolgáló futár stb

erre ő mint a pulyka felfújta magát. Csak nem képzeled -mondta-hogy én elmegyek FIZIKAI munkára?

Hát elnézve az arrogáns pofáját a nagy mellényét ne is menjen mert az első nap kib***nák.

De ettől eltekintve miért olyan elképzelhetetlen hogy egy „nagy“ értelmiségi fizikai melóra menjen? Ráadásul csak szezonálisan?

2020. júl. 19. 14:32
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

Na látod. És van olyan tanár is aki nagy mellénnyel kijelenti hogy "én nem azért tanultam hogy .... " hát akkor dögölj éhen a szar tanári béredből!

Mondtam is neki. Akkor ne ríjjál apám mint egy fürdősk***va hanem mondd ki : elmehetnék jól fizetett melóra is, de ott dolgozni is kell és a munka büdös nekem. Így inkánn ülök a langyos szarban és vonyítok.

Miért nem ez megy?

2020. júl. 21. 09:11
 22/48 anonim ***** válasza:
0%

#20 válaszoló vagyok:

Vannak olyan tanárok, akik úgy gondolnak magukra, mint a megváltó tudósprofesszorok, és akiket egy kisebb településen kb. úgy tisztelnek az emberek, mint egy orvost. Na, szerintem itt van a baj, amikor az ego - Nehogymá' mást kelljen dolgoznom 6 év egyetem után, én diplomás vagyok - találkozik a társadalom tiszteletével.

2020. júl. 21. 10:20
 23/48 Micimacko67 ***** válasza:
88%

Kérdező, miutan végeztél a tanárok szapulásával, kik lesznek a következő célpontok?

Orvosok esetleg? Esetleg más alulfizetett réteg képviselői?

2020. júl. 21. 11:04
 24/48 anonim ***** válasza:
36%
Orvosok mióta vannak alulfizetve? Ismerősöm ápolónő, mesélte hogy a doki naponta legalább 50k hálapénzt tett zsebre.. Naponta.
2020. júl. 21. 11:08
 25/48 Micimacko67 ***** válasza:
0%
24-es a hálapénz mióta fizetés? Ezt te hol hallottad?
2020. júl. 21. 11:10
 26/48 anonim ***** válasza:
Bizonyos értelemben fizetésnek számít, csak nem az államtól, hanem a betegektől.
2020. júl. 21. 11:12
 27/48 anonim ***** válasza:
38%
De oké, tekintsük az orvosokat csórónak. :DDD Én egy csóró orvost sem láttam még eddig, pedig voltam már párszor kórházban.
2020. júl. 21. 11:13
 28/48 Micimacko67 ***** válasza:
26%

Semmilyen formában nem számit fizetésnek, ezt te is tudod...

Csóró orvos...aha...menj el kis faluba...egy haziorvosi praxist nézz meg. Szerinted ott mennyi hálapénzt kap egy orvos?

2020. júl. 21. 11:15
 29/48 anonim ***** válasza:
61%
Kisvárosban lakom, a háziorvosom a város top 50 leggazdagabb emberében benne van, és ezt mutatja is (drága hibrid autó, puccos lakás, hitel nélkül)
2020. júl. 21. 11:18
 30/48 Micimacko67 ***** válasza:
26%

Kis város...én kis FALU-ról beszéltem.

Menj el egy szabolcsi zsàkfaluba...

2020. júl. 21. 11:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!