Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy tanár számára miért...

Egy tanár számára miért elképzelhetetlen hogy nyáron alkalmi jelleggel fizikai munkát végezzen?

Figyelt kérdés

Tanár ismerősöm szokás szerint a tanári bérre panaszkodik, meg arra hogy itt ez a hosszú két hónap mely alatt el kéne mennie alkalmi jelleggel valami melóra plusz pénzért-na de hova?

Mondom neki a net dugig van az ideiglenes szezonmunkákkal. Takarítás mezőgazd munkák, pultos kiszolgáló futár stb

erre ő mint a pulyka felfújta magát. Csak nem képzeled -mondta-hogy én elmegyek FIZIKAI munkára?

Hát elnézve az arrogáns pofáját a nagy mellényét ne is menjen mert az első nap kib***nák.

De ettől eltekintve miért olyan elképzelhetetlen hogy egy „nagy“ értelmiségi fizikai melóra menjen? Ráadásul csak szezonálisan?

2020. júl. 19. 14:32
1 2 3 4 5
 1/48 Micimacko67 ***** válasza:
67%

Nem unjátok még a tanárokat ekéző kérdéseket?

Bajlódj te a sok idióta gyerekkel, két napig nem birnák az idegeid!

2020. júl. 19. 14:35
 2/48 A kérdező kommentje:

"Bajlódj te a sok idióta gyerekkel,"

Kösz, egyrészt tanár voltam én is( csak voltam.... azóta normális helyen dolgozom normális bérért és nem gombokért)

másrészt meg a kölköknek mi köze a kérdésemhez?

Most azt ne mondd már hogy a hülye kölkök miatt büdös neki a fizikai munka?

2020. júl. 19. 14:37
 3/48 Micimacko67 ***** válasza:
65%
Ha te tanár voltál, ha az voltál akkor miert itt kérdezel ilyen sületlenségeket? Van rengeteg volt kollégád es boldogítsd azokat ezekkel a remek kérdésekkel!
2020. júl. 19. 14:40
 4/48 A kérdező kommentje:

"Ha te tanár voltál, ha az voltál akkor miert itt kérdezel ilyen sületlenségeket?"

Miért HOL kérdezzek ha nem itt? ez nem egy kérdezz felelek fórum?

2020. júl. 19. 14:41
 5/48 Micimacko67 ***** válasza:
50%

Peldául megkérdezheted a volt kollégaidat, akik sokkal pontosabb választ tudnak adni erre a kérdésre, mint egy pl egy kőműves!

Csak kérdezem...te miert akartál tanar lenni?

2020. júl. 19. 14:48
 6/48 anonim ***** válasza:
77%
Úgy általában nem elképzelhetetlen, az embertől függ, mindegy, hogy tanár, vagy más. Ismerek tanárt, meg orvost is, akik mellete fizikai munkát is végeznek. Nem otthon fűnyírásra gondolok, az orvos pl nekem szokott segíteni asztalosmunkákban.
2020. júl. 19. 15:25
 7/48 anonim ***** válasza:
68%
Nem elképzelhetetlen, szóval hibás a kérdés.
2020. júl. 19. 15:46
 8/48 anonim ***** válasza:
68%
Belehalnál, ha a saját dolgoddal kéne foglalkoznod?
2020. júl. 19. 17:38
 9/48 A kérdező kommentje:

kérdezni csak szabad. azért az nagyon kiverte a biztosítékot amikor arrogánsan kijelentette ő aztán FIZIKAI munkát nem végez!

És ugyan miért nem? Leesne az aranygyűrű az ujjáról?

2020. júl. 19. 17:44
 10/48 anonim ***** válasza:
68%

"És ugyan miért nem?"

Ha nem akar, és nincs rászorulva sem, miért kéne neki?

2020. júl. 19. 17:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!