Egy tanár számára miért elképzelhetetlen hogy nyáron alkalmi jelleggel fizikai munkát végezzen?
Tanár ismerősöm szokás szerint a tanári bérre panaszkodik, meg arra hogy itt ez a hosszú két hónap mely alatt el kéne mennie alkalmi jelleggel valami melóra plusz pénzért-na de hova?
Mondom neki a net dugig van az ideiglenes szezonmunkákkal. Takarítás mezőgazd munkák, pultos kiszolgáló futár stb
erre ő mint a pulyka felfújta magát. Csak nem képzeled -mondta-hogy én elmegyek FIZIKAI munkára?
Hát elnézve az arrogáns pofáját a nagy mellényét ne is menjen mert az első nap kib***nák.
De ettől eltekintve miért olyan elképzelhetetlen hogy egy „nagy“ értelmiségi fizikai melóra menjen? Ráadásul csak szezonálisan?
Nem unjátok még a tanárokat ekéző kérdéseket?
Bajlódj te a sok idióta gyerekkel, két napig nem birnák az idegeid!
"Bajlódj te a sok idióta gyerekkel,"
Kösz, egyrészt tanár voltam én is( csak voltam.... azóta normális helyen dolgozom normális bérért és nem gombokért)
másrészt meg a kölköknek mi köze a kérdésemhez?
Most azt ne mondd már hogy a hülye kölkök miatt büdös neki a fizikai munka?
"Ha te tanár voltál, ha az voltál akkor miert itt kérdezel ilyen sületlenségeket?"
Miért HOL kérdezzek ha nem itt? ez nem egy kérdezz felelek fórum?
Peldául megkérdezheted a volt kollégaidat, akik sokkal pontosabb választ tudnak adni erre a kérdésre, mint egy pl egy kőműves!
Csak kérdezem...te miert akartál tanar lenni?
kérdezni csak szabad. azért az nagyon kiverte a biztosítékot amikor arrogánsan kijelentette ő aztán FIZIKAI munkát nem végez!
És ugyan miért nem? Leesne az aranygyűrű az ujjáról?
"És ugyan miért nem?"
Ha nem akar, és nincs rászorulva sem, miért kéne neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!