Vesztek fel maszkot az érettségire?
Vicces, hogy érettséginek nevezik ezt a záróvizsgát, mert az itt hozzászóló 18-19 évesek igen csak éretlenek, ne is haragudjatok, de így van.
Ha én most érettségiznék, felvenném, mert nem tudhatom, lehetek-e hordozó. És ez az, amit meg kéne értenetek kedves idén érettségiző fiatalok.
"A suli nem tette kötelezővé"
A minisztérium viszont igen. Adni fognak maszkot, és kötelező lesz viselni, csak akkor veheted le, amikor a helyeden ülsz.
"Én is komolyan veszem a járványt, de én miért nyaljak be a rendszernek ... nem fogok más kedvéért 4 órát végigkínlódni egy maszkban"
Tényleg baromi komolyan veszed...
"másik városba kell mennem. Nem engedik meg, hogy a legközelebbi középiskolában érettségizhessünk"
Nem kötelező érettségizni. Még mindig dönthetsz úgy, hogy nem indulsz el reggel.
Én veszek maszkot, mert így tartom fairnek. Pláne, hogy elég sok idős tanárunk is van.
Egyébként a sulin nekünk kiadott egy tájékoztatót, hogy ha tömegközlekedéssel megyünk oda, akkor viseljünk maszkot és az iskola is biztosítani fog nekünk. Mármint ha bemegyünk az épületbe (3 épületbe osztottak el) akkor muszáj kézfertőtlenítsünk és ott kapjuk meg a maszkot is. Nem mondták, hogy muszáj hordani, de ajánlják.
"Nem mondták, hogy muszáj hordani, de ajánlják."
Valószínűleg nem az iskola tanáraitól fogják függővé tenni, hanem benne lesz a felolvasandó tájékoztatóban, hogy kötelező, hiszen egyértelműen elmondták a minisztériumi emberek a tévében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!