Hogy menjek emelt biológia érettségire, ha ilyen a tanár?
Úgy bánik velünk mint az óvodásokkal.
Olyan példákat mond, hogy jön a kukásautó és felveszi a szemetet, meg a teherautó hozza a rakományt. Így magyarázza el a folyamatokat a szervezetben, dolgozatban is így kérdezi és ilyen módszerrel a tudásom elég gyér marad.
Legutoljára a párosodást a megszokott méhecskés-virágos példával magyarázta.
Utolsó évemben vagyok és orvisira készülök.
Külön tanárhoz járok hetente 3szor, az így is nagyon drága. Mi tévő legyek?
Biologiából totál felesleges külön tanárhoz járni, de 3x egy héten meg azt abszolút.
Biológia az amit el kell olvasni és meg kell tanulni.
Ha a tanár elmagyarázta az ö szintjén ezt akkor te fogd magad vedd elö a könyvet és olvasd el amit a könyv ír. Majd gondolom van laptopod meg internetetd, használd arra, hogy a témába vágó információt ott is elolvasod. Ha valamit nem értesz akkor kérdezd meg a külön tanárt.
Ne csináljunk már azért úgy, mintha 1980ban lennénk!
Könyvek, internet, YouTube videók, torrent, annyi és annyi lehetőség van információt szerezni és tanulni!
"Könyvek, internet, YouTube videók, torrent, annyi és annyi lehetőség van információt szerezni és tanulni!"
+++
Én anno floppyn kaptam valami kezdetleges oktatóanyagot kémiához, ahhoz képest manapság tényleg minden eszköz adott a tanuláshoz. :D
Kövezzetek meg, de én semmi rosszat nem látok a "dedós" magyarázásban, amennyiben azt kellő pontossággal csinálja. Annyi, hogy attól még elvárható, hogy nevén nevezze a dolgokat.
A különtanár + kellő egyéni felkészülés bőven elég kell, hogy legyen a felvételihez. Ha ezek mellett sem sikerül, akkor lehet, hogy nem a tanárban van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!