A Debreceni Egyetem Kalmár László nevű tanárának elérhetőségét ismeri valaki?
Figyelt kérdés
Idén másod éves biológia tanár hallgató vagyok és a biológiai kémia alapjait tartaná a tanár úr, ami a biosz tanárok számára nem látható sehol a neptunban. A neten elérhetősegítséget nem találtam. :( Segítsetek ha tudtok!2018. febr. 5. 14:34
2/3 anonim válasza:
Ha az 52/512-900-as központi számot felhívod, biztosan tudják kapcsolni.
De az unideb.hu oldalon van fent az összes dolgozó elérhetősége a telefonkönyvben, csak rá kell keresni ( [link]
3/3 Metionin válasza:
E-mail: kalmar.laszlo@science.unideb.hu
Élettudományi könyvtár épület, 3. emelet, 3.028
Központi telefonszám, mellék: +36 52 512 900 / 61181; 62441
Ha nem látod a tárgyat, az nem biztos hogy a tanár hibája, lehet hogy a to-n valami nincs jól beállítva. Én is jártam már így, meghirdettem a tárgyat de a diákok fele nem látta. A to-s ügyintéző oldotta meg. Szóval először oda menj, utána ha kell, akkor vedd fel a kapcsolatot a tanárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!