Jogosan sertodott meg?
Most ez a helyzet mindenkinek nehéz, Őneki valószínűleg csak ez a bevételi forrása, és amúgy is apadhatott az eddigi klientúrája.
De úgy gondolom, hogy nem rajtad kellene levernie a problémát, tehát nem feltétlen jogos a tette. A Skype-os megoldást el kellett volna fogadnia, igaz, nem annyira közvetlen, mint a személyes kontaktus, de kellene belátási kényszere, tette lennie, hogy a helyzet most ezt diktálta.
Én nem értem, miért kell a kérdezőt táadni. Egyrszt hol írt olyanokat, hogy a pénz inkább bagóra meg piára kell?
Egszserű az egész. Ebocsűtották az Édesanyját és most próbálnak minden kiadásból lefaragni, ahol le lehet. Szóval, mi nem létsükséges, azt a szolgáltatást nem igénybe venni.
Az anyuka a pénzt, amit az angoltanárra kölhet, költheti így olyan luxusra mint kaja vagy rezsi.
Ne a kérdező legyen a hibás, hogy felmondott az angoltanárnak.
Ezt a "Tanárnak egy óra felkészülnie az órára" dolgot meg nem értem, hogy jön ide. Nem két perccel óra előtt mondta le az órát, hanem átmenetileg lemondta az óráit, aminek a javára a tanár valószínűleg fel se készült még. Vagy ha igen, akkor a tanár kezdhetne azzal hogy x hetes tandíjat fizessen be előre a gyerek és a visszatérítés nem 100% lemondás esetén. De itt szó sincs, hogy a tanár feleslegesen készült, vagy, ha igen, akkor is számolnia kell az ilyen szituációkkal.
Én mondjuk ingyen, de oktattam a nyelviskolán kívül (ahol szintén ingyen dolgoztam) magántanítványokat és előfordult már, hogy vagy lemondták az órát vagy fel se készültek az órára; ez utóbbiban is a felkészülési időm ment kárba, mer ne tudtunk haladni az anyaggal, de mégsem kezdtem el cirkuszolni.
Az angoltanárt is megértem, hogy frusztrált, mert most ő is pénzt veszített ezzel, de nem rajtad kéne ezt levezetnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!