Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Jogosan sertodott meg?

Jogosan sertodott meg?

Figyelt kérdés
Lehet rossz csoportba irom, de arrol van szo, hogy anyukam megkert, hogy egy kis idore mellozzem az angol tanart es probaljak meg itthon tanulni es keszulni. Teljesen megertettem es ebben a helyzetben jobb is ha ott sporolunk ahol tudunk. Beszeltem az angol tanarommal, hogy egy kis idore szeretnem ha melloznenk az orat (skype-on tartjuk) es erre azt a valaszt kaptam, hogy elmehetek, de tobbet nem kell ot keresnem. Nagyon rosszul esett..
2020. ápr. 15. 10:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
58%

Most ez a helyzet mindenkinek nehéz, Őneki valószínűleg csak ez a bevételi forrása, és amúgy is apadhatott az eddigi klientúrája.

De úgy gondolom, hogy nem rajtad kellene levernie a problémát, tehát nem feltétlen jogos a tette. A Skype-os megoldást el kellett volna fogadnia, igaz, nem annyira közvetlen, mint a személyes kontaktus, de kellene belátási kényszere, tette lennie, hogy a helyzet most ezt diktálta.

2020. ápr. 16. 08:03
 22/22 anonim ***** válasza:
79%

Én nem értem, miért kell a kérdezőt táadni. Egyrszt hol írt olyanokat, hogy a pénz inkább bagóra meg piára kell?

Egszserű az egész. Ebocsűtották az Édesanyját és most próbálnak minden kiadásból lefaragni, ahol le lehet. Szóval, mi nem létsükséges, azt a szolgáltatást nem igénybe venni.

Az anyuka a pénzt, amit az angoltanárra kölhet, költheti így olyan luxusra mint kaja vagy rezsi.

Ne a kérdező legyen a hibás, hogy felmondott az angoltanárnak.

Ezt a "Tanárnak egy óra felkészülnie az órára" dolgot meg nem értem, hogy jön ide. Nem két perccel óra előtt mondta le az órát, hanem átmenetileg lemondta az óráit, aminek a javára a tanár valószínűleg fel se készült még. Vagy ha igen, akkor a tanár kezdhetne azzal hogy x hetes tandíjat fizessen be előre a gyerek és a visszatérítés nem 100% lemondás esetén. De itt szó sincs, hogy a tanár feleslegesen készült, vagy, ha igen, akkor is számolnia kell az ilyen szituációkkal.

Én mondjuk ingyen, de oktattam a nyelviskolán kívül (ahol szintén ingyen dolgoztam) magántanítványokat és előfordult már, hogy vagy lemondták az órát vagy fel se készültek az órára; ez utóbbiban is a felkészülési időm ment kárba, mer ne tudtunk haladni az anyaggal, de mégsem kezdtem el cirkuszolni.

Az angoltanárt is megértem, hogy frusztrált, mert most ő is pénzt veszített ezzel, de nem rajtad kéne ezt levezetnie.

2020. ápr. 16. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!