Jogosan sertodott meg?
A tanarod sajnos egy taplo. Bocsanat, hogy igy irom, de ha eddig pl. X hosszu honapig megbizhatoan rendszeresen hozza jartal es mindig idoben fizettetek, akkor a jelenoegi helyzetben, ha te azt mondod egy ideig nem tudsz "jarni hozza" (persze nem mindegy hogy fogalmaztad meg, de ha egyertelmu volt, hogy jarvany es az amiatti gazdasagi helyzet miatt ATMENETILEG nem tudjatok ot fizetni), akkor eleg nagy taplosag ugy fogalmaznia, ahogy fogalmazott. Ez gyerekes ...
Ilyen esetben lehet azt mondani felnott modjara, hogy 1. Ertem, sajnalom es termeszetesen ha valtozik a helyzet keressel aztan meglatjuk. (=Ergo ok muszaj elfogadnom...aztan vagy jelentkezel vagy nem en meg vagy elvallallak vagy lesz addigra mas es nem fersz bea tancrendembe de hat ez ugyis akkor derul ki.)
2. Ertem es sajnalom, de szeretnem, ha tudnad, hogy akkor nekem a megelhetesem miatt kell a helyedre masik tanitvanyt keresnem, igy a kesobbiekben,haujra tudnad folytatni nem biztos, hogy tudnalak vallalni.
3. Ha annyira nagyon meg akarna tartani akkor felajanlhatta volna hogy sokkal kevesebb penzert de pl csak kuld feladatlapokat es azokat leellenorzi es ahol hiba van ott 2 mondatban elmondja miert es mit tanulj meg.
Nalunk gyogytornasz magatol feljanlotta, hogy kevesebb penzert rovidebb foglalkozast online tart. (Tudja jol sokak anyagi helyzete romlik most, de neki is meg kell valamkbol elnie...igy mindenki jol jart. De azt is szokta mondani megerti ha lemondjuk ismeretlen idopontig.)
Szval a tanarod szimplan emberileg nagyon rosszul kezelte a helyzetet. Orulj hohy nem kuldott el melegebb eghajlatra:-)
na ugye. helyben vagyunk. négyezer forintos órabér, de nem tudom tudod-e, hogy egy óra oktatás mögött legalább még egy óra felkészülés van, ha nem több, egyből kettőezernél járunk, és ebből még vagy adózik is, vagy retteg mikor kapcsolja le valami pénzes, érzéketlen navfsz.
mindig minden borzasztóan drága, mindig mindent mért nem csinál olcsóbban, hát igen, van hogy elszakad a cérna és megkér szépen téged a tanár, hogy inkább ne is gyere többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!