Jogosan sertodott meg az anyosom?
A kisbabam 3 honapos volt , a feneke nagyon erzekeny , sokszor piros volt,kicsipte a pisi,kaki. A doktorno tanacsara amikor bekentem a feneket , akkor szelloztettem, nem adtam ra pelenkat egy ideig. Az egyik alkalommal eppen bekentem, meg kicsit fel is holyagosodott a bore, eleg csunya volt. Kimentem a szobabol fel percre, amikor visszamentem az anyosom az anyosom felvette a babat, a ferjem is ott volt. Mondtam nekik,hogy eppen most kentem be a feneket,tegyuk mar
vissza a kisagyba,mert holyagos a feneke.Normalis hangnemben mondtam.
Ez tobb evvel ezelott tortent akkor nagyon megsertodott es nem felejt! Latom rajta,hogy folyamatosan haragszik,nem tudja elfelejteni. A gyerekem azota mar 10 eves lesz.
Az igazság az, hogy te is túldramatizáltad a dolgot, mert olyan dologért szóltál az anyósra amiért nem kellett volna. Semmi baja nem lett volna a babádnak ha az anyós ölbe veszi 1-2 percre. Attól, hogy piros, hólyagos a feneke, és éppen bekented, még nem dőlt össze a világ mert anyós felvette fél percre a picit.
Sajnos sokszor tényleg nincs oka annak amikor a menyecske azt hiszi az anyós csak rosszat akar. A te esetedben legalábbis nem erről volt szó..
lehet, hogy túldramatizálta de ezért évekre megharagusni...
Anyósod elég egyszerű asszony lehet nulla belátással és minimális intelligenciával.
Anyós idióta, és egy sunyi paraszt egyben. Hallgat, nem szól, de azért 10 éven át őrzi a "sérelmét".
A férjed meg le se tagadhatja a vérségi kapcsolatot:
" ferjem pedig az o oldalan all. Azt mondta,hogy csinalhattam ilyet,hogy az unokajat " - nem elég, hogy nem melletted áll, de a saját gyerekét is csak mint anyuka unokáját bírja szemlélni...
Ez nagyobb gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!