Jogosan sertodott meg az anyosom?
A kisbabam 3 honapos volt , a feneke nagyon erzekeny , sokszor piros volt,kicsipte a pisi,kaki. A doktorno tanacsara amikor bekentem a feneket , akkor szelloztettem, nem adtam ra pelenkat egy ideig. Az egyik alkalommal eppen bekentem, meg kicsit fel is holyagosodott a bore, eleg csunya volt. Kimentem a szobabol fel percre, amikor visszamentem az anyosom az anyosom felvette a babat, a ferjem is ott volt. Mondtam nekik,hogy eppen most kentem be a feneket,tegyuk mar
vissza a kisagyba,mert holyagos a feneke.Normalis hangnemben mondtam.
Ez tobb evvel ezelott tortent akkor nagyon megsertodott es nem felejt! Latom rajta,hogy folyamatosan haragszik,nem tudja elfelejteni. A gyerekem azota mar 10 eves lesz.
Anyósod egy idióta, ha 10 év alatt nem volt képes egy ilyen apróságot normális hangnemben megbeszélni.
A férjed szerint mégis mit kellett volna tenned? És ha egyáltalán bármikor nem egyezik a véleményetek, akkor mégis mit kellene tenned?
13-as, te anyósok gyöngye... jó, hogy így 10 évvel később pontosan tudod, mi is volt a helyzet....
Tudod, mivel jár ez?
ezzel:
10-es!
"egy sunyi paraszt egyben. Hallgat, nem szól" - de nyomkodja a lefelé nyilat itt is... sok buta vénasszony....
A hsz-ek túlnyomó része szerint erős túlzás ezért 10 évig haragot tartani, de a pontszámok meg csak mennek lefelé... :D
Azért leskelődni idejárnak, de megszólalni - na azt nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!