Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan sertodott meg az anyosom?

Jogosan sertodott meg az anyosom?

Figyelt kérdés

A kisbabam 3 honapos volt , a feneke nagyon erzekeny , sokszor piros volt,kicsipte a pisi,kaki. A doktorno tanacsara amikor bekentem a feneket , akkor szelloztettem, nem adtam ra pelenkat egy ideig. Az egyik alkalommal eppen bekentem, meg kicsit fel is holyagosodott a bore, eleg csunya volt. Kimentem a szobabol fel percre, amikor visszamentem az anyosom az anyosom felvette a babat, a ferjem is ott volt. Mondtam nekik,hogy eppen most kentem be a feneket,tegyuk mar

vissza a kisagyba,mert holyagos a feneke.Normalis hangnemben mondtam.

Ez tobb evvel ezelott tortent akkor nagyon megsertodott es nem felejt! Latom rajta,hogy folyamatosan haragszik,nem tudja elfelejteni. A gyerekem azota mar 10 eves lesz.

2016. márc. 20. 19:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%

Anyósod egy idióta, ha 10 év alatt nem volt képes egy ilyen apróságot normális hangnemben megbeszélni.

A férjed szerint mégis mit kellett volna tenned? És ha egyáltalán bármikor nem egyezik a véleményetek, akkor mégis mit kellene tenned?

2016. márc. 21. 10:05
 12/17 anonim ***** válasza:
82%
A konkrét októl függetlenül: sajnos vannak emberek, akik soha nem bocsátanak meg. Ez nem kor, inkább személyiség kérdése. Persze ezzel csak a maguk egészségét és emberi kapcsolatait mérgezik.
2016. márc. 21. 11:43
 13/17 anonim ***** válasza:
13%
Hát tudod,elég sokáig hagyhattad carba hugyba azt a gyereket,ha igy kicsipte a mellék termék.Érzékenyek a picik bőre,de attól bizonyára nem lesz hólyagos ha kakil és egyből tisztába teszed.Ráadásul azt látni is ha erőlködik.Mint mama a fejed is le űvölttötem volna amiért igy néz ki a baba segge.Ne akard megdumálni oda figyeltél,mert az tuti nem igaz.
2016. márc. 21. 15:10
 14/17 omba ***** válasza:
90%

13-as, te anyósok gyöngye... jó, hogy így 10 évvel később pontosan tudod, mi is volt a helyzet....

Tudod, mivel jár ez?

ezzel:

[link]

2016. márc. 21. 15:57
 15/17 A kérdező kommentje:
13-as : Ha nem a kerdesre valaszolsz, raadasul ilyen badarsagokat irsz, akkor jobb ha csondbe maradsz. Tudod az en gyermekemnek nagyon erzekeny volt a bore, pisibe,kakiba esetleg te babat tocsogott,ha volt egyaltalan.Ha meg nem jobb ha nem is lesz!
2016. márc. 21. 22:48
 16/17 anonim ***** válasza:
62%

10-es!

"egy sunyi paraszt egyben. Hallgat, nem szól" - de nyomkodja a lefelé nyilat itt is... sok buta vénasszony....

A hsz-ek túlnyomó része szerint erős túlzás ezért 10 évig haragot tartani, de a pontszámok meg csak mennek lefelé... :D

Azért leskelődni idejárnak, de megszólalni - na azt nem!

2016. márc. 21. 23:50
 17/17 anonim ***** válasza:
79%
Anyosod is tok hulye meg a ferjed is. Had haragudjon. A ferjed meg szefos? Azert kented be mert bekellett, nem azert mert jo viccnek tartottad. En tuti kinevetnem anyosomat ilyet mondana 10 ev utan.
2016. márc. 30. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!