Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek anyósom ezek...

Szerintetek anyósom ezek alapján miért van oda ennyire a férjem volt élettársáért?

Figyelt kérdés
Anyósom érdekes módon annyira oda van a párom volt élettársáért.Úgy értem hogy össze járnak.Attól függetlenül is hogy a férjem szét maradt attól a nőtől.Pedig anyósom az elejébe érdekes módon lemondta azt a nőt.Most pedig mégis megy hozzá kávézgatni.Engem valamiért érdekes módon nem bír.Pedig sose ártottam neki.Az apósommal pedig a párom nincs jóba.Így az meg se próbált egem elfogadni.Az is csak a párom volt élet társával foglalkozik.Nem értem miért ilyen ellenségesek velem.Hisz sose ártottam nekik.Az anyósom állítása szerint azért van jóba azzal a nővel mivel a páromnak van egy közös gyereke attól a nőtől.Meg Például rám olyanokat mondott hogy mindig sminkelem magam meg hogy én álltam közéjük azért ment külön a férjem a volt élletárástól.Meg a közösségi oldalunkra elküldte a videót ahogy ott volt náluk az a nő és buliztak együtt.Pedig tudta hogy a férjemmel közös oldalunk van és hogy én is látni fogom. ilyesmi.Pedig ez nem igaz.Nem értem miért ilyen.Meg se próbál elfogadni.Pedig a párommal nem volt valami reális annak idején az a nő igazából miatta mentek külön.Mert a nő megcsalta és ezt anyósom is tudja de akkor is azt a nőt védi.
2016. márc. 9. 16:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az Apádra ütök jutott eszembe, ahogy a végén rájön a lány, hogy a családja mindig az aktuális párját utálja, de amint az exe, rögtön a kedvencük lesz.
2016. márc. 9. 16:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ex az anyósék unokájának, valamint a párod gyerekének az anyja, akár tetszik ez neked, akár nem. Abban is van igazság, hogy momentán ő nem áll a mama és kisfia közé, te vagy a zavaró tényező.:-)
2016. márc. 9. 16:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert csak. Nézd, ez ilyen, megszokták az előzőt, évekig együtt voltak, megszerették, most meg nehéz nekik elengedni. Illetve elengedni nem is fogják, hiszen ő az unokájuk anyja.

Ne utáld ennyire, és ne hagyd, hogy ekkora indulatokat generáljon benned, mert felesleges, és csak magadnak ártasz vele (ráadásul kívülről hárpiának fogsz tűnni). Idővel valószínűleg Téged is befogad és megkedvel majd, de amíg nem, hát... nem az anyósodnak kell szeretnie Téged, hanem a párodnak. Amíg ez megvan, addig nincs gond. ;)

2016. márc. 9. 16:33
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

Azért van oda, mert unokája anyja. Másrészt lehet, hogy egyébként is kedveli.

Miért ne küldhetne FB-én videót az unokáról? Nehogy már csak hallkan, suttogva lehessen kiejteni a nevét, és titokként, fű alatt kelljen kezelni az unokás videókat, mert te megsértődsz. Te kezdtél gyerekes pasival, az pedig ezzel jár. Tudod, az ex mindig ott lesz az életedbe, a közös gyerek miatt.

2016. márc. 9. 17:07
 5/11 A kérdező kommentje:
Már elnézést de nem az unokájáról küldte a videót.Hanem arról ahogy ők buliznak a volt menyével.Az unoka nem igen volt rajta a videón.
2016. márc. 9. 17:10
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Megint ezzel a kérdéssel jössz? Még mindig a sminkeléses megjegyzésen rágódsz? Anyós még átjárkál, vagy visszakértétek a kulcsot?
2016. márc. 9. 17:11
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

Döntsd már el, hogy élletárs vagy élet társ...

Szerintem a nő értelmes volt veled ellentétben, ezért kedveli.

2016. márc. 9. 17:18
 8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem abszolódt nem egy okos nőről beszélünk.Hidd el én már csak tudom és ezt nem irigységből mondom.:)Hanem mert láttam már sajnos.És volt is vele szerencsém beszélni.Már nem járkál át.Mivel elköltöztünk onnét.
2016. márc. 9. 17:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne nézgesd akkor a videót. Fel nem foghatom amúgy sem, hogy épkézláb felnőtt emberek minek csinálgatnak közös FB oldalt. Attól, hogy az ember megházasodik, még nem szűnik meg szuverén egyéniség lenni. Mondjuka Ti dolgotok. Én speciel pont letojom mikor ki épp mit oszt meg, az oldalamra meg eleve nem rakhat fel senki semmit sem, kizárólag én, még ha megjelölnek is csak engedélyezés után jelenik meg. Javaslom a beállításokat, akkor ezeket ki lehet küszöbölni. Vagy csinálj magadnak egy külön oldlat, ha már nem bírsz a fész nélkül létezni és problem solved. Azért ez nem akkora katasztrófa, hogy ezen kelljen kattogni. Nekem is rémlik már hasonló kérdés. Amúgy pedig fogadd el, hogy Ő az unokája anyja attól még, hogy a fiával szétmentek, minél előbb túlteszed magad ezen, annál könnyebb életed lesz. Neked meg nem kell foglalkoznod Vele, nem kényszerít rá senki sem.
2016. márc. 9. 17:48
 10/11 anonim ***** válasza:
87%
Abszolódt buta vagy. Előbb-utóbb te is szét fogsz maradni a párodtól (tanulj már meg magyarul, az isten szerelmére)
2016. márc. 9. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!