Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek anyósom ezek...

Szerintetek anyósom ezek alapján miért van oda ennyire a férjem volt élettársáért?

Figyelt kérdés
Anyósom érdekes módon annyira oda van a párom volt élettársáért.Úgy értem hogy össze járnak.Attól függetlenül is hogy a férjem szét maradt attól a nőtől.Pedig anyósom az elejébe érdekes módon lemondta azt a nőt.Most pedig mégis megy hozzá kávézgatni.Engem valamiért érdekes módon nem bír.Pedig sose ártottam neki.Az apósommal pedig a párom nincs jóba.Így az meg se próbált egem elfogadni.Az is csak a párom volt élet társával foglalkozik.Nem értem miért ilyen ellenségesek velem.Hisz sose ártottam nekik.Az anyósom állítása szerint azért van jóba azzal a nővel mivel a páromnak van egy közös gyereke attól a nőtől.Meg Például rám olyanokat mondott hogy mindig sminkelem magam meg hogy én álltam közéjük azért ment külön a férjem a volt élletárástól.Meg a közösségi oldalunkra elküldte a videót ahogy ott volt náluk az a nő és buliztak együtt.Pedig tudta hogy a férjemmel közös oldalunk van és hogy én is látni fogom. ilyesmi.Pedig ez nem igaz.Nem értem miért ilyen.Meg se próbál elfogadni.Pedig a párommal nem volt valami reális annak idején az a nő igazából miatta mentek külön.Mert a nő megcsalta és ezt anyósom is tudja de akkor is azt a nőt védi.
2016. márc. 9. 16:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
72%

Azzal jár össze, akivel akar, akivel jól érzi magát. Nehogy már megszabd neki, kivel barátkozzék! Te mégis mit szólnál hozzá, ha egy az életébe kényszerűen becsöppent ember bele akarna pofázni, kivel barátkozzék! Mert te tkp. az vagy a számára, egy betolakodó a családban, akit nem ő választott. Az értékrendje is olyan, amilyen, ezt nem te fogod megszabni, milyen legyen, milyen tulajdonságokat kedveljen.

A te értékrendedet nem bírja, nem értékeli, hogy sminkeled magad, azt viszont elítéli, hogy egy foglalt, gyerekes férfival összeszűrted a levet. A nagy eszedet és műveltségedet sem értékelheti, mert az az írásod alapján nincs sok. Nem kötelessége kedvelni téged csak azért, mert létezel, és akkor sem kötelessége kedvelni, ha te többre tartod magad a férjed exénél. Ő lehet, hogy az exet tartja többre, biztosan jó oka van rá.

A közösségi oldalon meg be lehet állítani, ki posztolhat az oldalatokra, ha annyira zavar. De ha ennyire nem bírod az anyóst, akkor minek rinyálsz a kegyeiért? Ezt sem értem.

2016. márc. 9. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!