Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ebből lehet baj?

Ebből lehet baj?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy valaki betegség miatt otthon van, addig az osztálytársai valamilyen dolgozatot írnak. Valaki osztálycsoportba beküldte a feladatsort amíg nem figyelt a tanár, hogy tudjanak egymásnak segíteni. A nem jelenlévő beküldi a feladatokat. Lebukás esetén bajba kerül-e aki nincs ott?
2020. febr. 17. 15:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Elvileg nyoma van annak a naplóban ha nem vagy bent, plusz ugye az igazoláson is ott van. Így nem tudod beküldeni a dolgozatot, mintha ott lettél volna, szóval azt felejtsd el!
2020. febr. 17. 16:32
 2/3 Z ***** válasza:

Ez tanárfüggő. De logikusan bajba kerülhet. Most gondolj bele, mi lenne ha a legyen ön is milliomosban valaki lesúgná a válaszokat. Lehet hülyének nézni a tanárt, hogy hogy segítettem volna, benn sem voltam. Meg mit tud csinálni? Mondjuk szaktanárit ad, vagy órai munka 1est. Vagy ami a legrosszabb, eljátszod a becsületedet. Persze csak ha még megvan.

Nekem volt olyan tanárom, aki akkor sem csinált semmit, ha egy az egyben a wikipédiáról írta meg valaki a dogát, és nem volt hülye a tanár, csak letojta, mert úgy is te buksz meg a vizsgán, vagy ha valami szakmai tantárgy, akkor meg minek jársz egyáltalán suliba? Nem azért hogy tanulj? Munkahelyedről úgy is kirúgnak, ha nem tudod stb... Szóval emiatt nem is érdekelte, ha valaki puskázott.

2020. febr. 17. 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy fizikailag egyáltalán hogy lenne lehetséges...
2020. febr. 22. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!