Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Terrorizál az egyik osztálytár...

Terrorizál az egyik osztálytársam. Hogyan lehet ebből kikerülni? 17/F

Figyelt kérdés

Már azon is sokat gondolkoztam, hogy kiírjam-e, de miután senkinek sem tudok róla beszélni és senkitől nem tudok segítséget kérni, ezért ide fordultam.

Az egész ott kezdődött, hogy összejöttem a barátnőmmel 1 hónapja és kiderült, hogy egy srác az osztályomból szintén ismeri. Elkezdett azzal szekálni, hogy nagyon nem hozzámvaló és el nem tudja képzelni, hogy mi tetszik neki rajtam, meg a lánynak is már elmondta, hogy mekkora egy nyomorék vagyok, nem éri meg, hogy velem legyen.

Folyton azzal fenyegetőzik, hogy megver és akkor majd észbe kapok, hogy a lány csak szórakozik velem, tuti nem tetszem neki.

Ma reggel pedig odajött hozzám mielőtt bementünk volna a suliba és mondta, hogy ez az utolsó esélyem, hogy belássam, hogy semmi értelme együtt lennem a barátnőmmel, mire mondtam neki, hogy szálljon le rólam, semmi köze az én magánéletemhez, erre megütött és mondta, hogy ezt most fejezzem be, mert már nagyon közel van hozzá, hogy megverjen.

Hogy lenne-e esélyem ellene? Nem nagyon. Speciel sokkal erősebb nálam és ez a testalkatán is meglátszik, míg én a szöges ellentéte vagyok.

2016. okt. 21. 18:48
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Feljelented vagy levereted komoly emberekkel esetleg lefújod gázsrével . Ezeknek ez kell , ha fenyeget támad újra megkapja .
2016. okt. 21. 18:55
 2/10 cecee válasza:
60%
Nem szabad hagyni! Mert megszokja hogy nem teszel ellene semmit, es csak jobban fogja csinalni!! De amugy hogy hivjak? Es melyik suliba jar?
2016. okt. 21. 19:03
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

bakker mekkora egy csicska vagy,már ne haragudj.

kit érdekel a testalkata,ha belevághasz egy tollat a nyakába,vagy dulakodás közben leharaphatod az orrát,vagy kinyomhatod az egyik szemét.

kell neki a nőd,kapd már össze magad!

2016. okt. 21. 19:17
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem a barátnődre fáj a foga.
2016. okt. 21. 20:25
 5/10 anonim ***** válasza:
34%
Bízd rá a lányra. Mond el neki ezt az egészet az elejétől a végéig, és mond meg neki, hogy szereted. És hogy ő hogy döntene. Ha elhagy valami kifogással, és inkább őt választja, akkor örülj, mert nem is szeretett igazán a csaj. Ha téged választ, akkor meg szépen ő ezt majd elmesélni a kötekedő osztálytársadnak is, és akkor ha megver, ha nem, akkor sem lesz az övé a csaj. Ettől függetlenül még följelentheted. Mivel megfenyegetett, hogy megver, ezért ez eddig pénzbírság, és egy igazgatói. Ha meg is ver, akkor kirúgják a suliból, plusz komolyabb pénzbírság. De ha egyik sem jön be, akkor még mindig rakhatsz rajzszöveget a szendvicsébe, amikor nem figyel oda. Lenyeli, szépen meghal, elvérzik, letüdőzi a vért, és szaros élete órákig tartó szenvedések után véget ér. Sajnos ha lebuksz, nagyon komoly börtönbüntetést kaphatsz, még kiskorúan is. Először a fiatal korúak börtönébe kerülsz, és ha múltál 18, akkor átraknak a felnőtt börtönbe.
2016. okt. 21. 20:38
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Ha hagyod magad viszi a nődet és még alázni is fog. Állj ki magadért, üss vissza. Teljesen mindegy mekkora a másik menj neki .
2016. okt. 21. 20:52
 7/10 anonim ***** válasza:
86%
A paprikasprétől, és a lába közé mért erőteljes rúgástól mindenki sírva fakad.
2016. okt. 21. 23:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hova jársz suliba? Elverem neked a kis taknyot!
2016. okt. 22. 08:53
 9/10 anonim ***** válasza:
A gyerek irigy rád, mert összejöttél álmai szerelmével, és elég szarul kezeli a szitut :S, szerintem a barátnődnek beszélni kéne vele, hogy kopjon le. Vaaaaagy tényleg csak az marad, hogy amikor kötekedik, egy váratlan pillanatban tökön rúgod, ne kattogj ezen sokat, akkor úgyis elönti az agyadat az adrenalin, ő meg nem fog visszaütni ezután :D. Majd írd azért meg, mi lett!
2016. okt. 22. 19:20
 10/10 anonim ***** válasza:
69%

az elég sza-rul is el tudna sülni ha a csaját is belekeveri.

aki már elmúlt 20 éves az pontoson tudja milyen egy átlagos tinilány.

egyből felcsillanna a szeme,hogy több pasinak is testszik,attól meg egyenesen felértékelné magát ha érte bunyóznának is.

plusz a tudomására jutna,hogy bejön a kérdező riválisának is elég rendesen,ezért még képbe is kerülhetne ha a kérdező tovább töketlenkedik,mert esetleg imponálna neki ez a bárdolatlan érzelem kinyilvánítás és a dominancia.

ezért nem lenne jó belekeverni,meg eleve döntés,választás elé állítani bármilyen korosztálybeli nőt.

azért férfi a férfi mert meg tudja oldani a dolgait és ő választ.

kérdező egy ilyen helyzetben az nem baj ha a bunyó végkifejlete az lesz,hogy megver a gyerek.

sőt ez sülhet el egészen jól is mert mindenki látni fogja,hogy egy paraszt és azt is látni fogják,hogy nem csicskultál be ellenálltál,harcoltál.

de ne add könnyen magad.

2016. okt. 22. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!