Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » S. O. S! Ebből mi sülhet ki?

S. O. S! Ebből mi sülhet ki?

Figyelt kérdés

Na annyi tortent hogy en meg az egyik oszt tarsamlevideoztunk egy tanart es AZ OSZTALYTARSAM kirakta amit O videozott.. Most engem fenyegetnek hogy feljelentenek meg ilyenek kozben nem en tettem ki a videot..

Meg at akartam iratkozni egy masik iskolaba es osztalyfonokom beszelt avval az iskolaval hogy ne vegyenek fel.. Meg ilyenek..! Ebbol mi sulhet ki?

Normalis valaszokat kkerek! Koszonom!

2018. febr. 9. 12:20
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsanat a helyesirasi hibakert csak siettem..
2018. febr. 9. 12:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Simán feljelenthet. Mondjuk a tanár sem ostoba. Szedjétek ke a videót és kérjetek bocsánatot. ha nem a te oldaladpn van a videó akkor nem téged fog feljelenteni.
2018. febr. 9. 12:34
 3/7 A kérdező kommentje:
De engem akar feljelenteni
2018. febr. 9. 12:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor jelentsen, a rendőrség könnyen kideríti, hogy nem te töltötted fel, nem a te gépedről. Ha másik iskolába akarsz jelentkezni és a 16. életévedet betöltötted, akkor (de úgy, hogy az előző tanévben, tehát 2017. augusztus 31-ig), akkor nem vagy tanköteles, simán kiiratkozhatsz az iskoládból, utána pedig jelentkezhetsz egy másikba, ha nem átvétellel kerülsz át, akkor a tanárod nem tudja meg, hová fogsz kerülni, tehát nem tud utánad nyúlni. Ha viszont még tanköteles vagy, akkor csak átvétellel kerülhetsz más iskolába. Ebben az esetben megpróbálhatod kirúgatni magad, ugyanis a te iskoládnak kell befogadó intézményt keresnie, ha ki akarnak rúgni. Remélem, világos volt, tudtam segíteni. De mást levideózni a tudta nélkül és ráadásul még fel is tölteni valahová, alsó hangon is sok kellemetlenséget tud okozni, most már te is látod.
2018. febr. 9. 20:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! :)
2018. febr. 10. 15:31
 6/7 Z ***** válasza:
A személyiségi jogok megsértéséért több milliós bírságot is kiszabhatnak egyébbként. Egyszerűbb lenne leszedni a videót és bocsánatot kérni.
2020. febr. 17. 17:45
 7/7 Z ***** válasza:
Ja hogy ez 2 éves kérdés. Akkor, mi történt? Garaybotrány?
2020. febr. 17. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!