Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebből mi sülhet ki? Merjek reménykedni?
Van egy férfi, akivel egy ideje sokat beszélek. Az elején csak messengeren, meg telefonon beszéltünk ( volt hogy 5 órát is akár). Aztán eljött hozzám ( tudni kell hogy 90 km van köztünk), nagyon jól éreztük magunkat, majd rá 2 napra megint jött, szóval 2 hét alatt volt négyszer. A második randi után azt mondta, hogy nagyon jól érzi velem magát, de ez a távolság sok, még akkor is ha én is megyek hozzá. ( könnyen megoldató lenne számomra is, még vonattal is csak másfél óra ) Ezt elmondta második alkalommal, de azóta is jön, hív keres. Azóta már történt köztünk több dolog. Tegnap pl ki voltam egy kicsit borulva a munka miatt és átjött hozzám. Azt mondta hiányzok neki és búj ölelt. Vezetett azért spontán 2 órát ( oda-vissza ) hogy 2 órát együtt lehessünk. ( mennie kellett családi ünnepségre ) Nem értem egyszerűen. Azt mondja nem lehet köztünk semmi ,de közben jön keres bújik hozzám, simogat. Imádja az illatomat. Nem tudom elhinni, hogy ezért utazik az ember 200 km-t, csak hogy valakivel lefeküdhessen. Nem merek reménykedni, mert nem tudom hogy akkor most hogyan is állunk egymáshoz.
Szerintetek mi lesz ebből?
Számomra az nem világos, hogy miért utazik ennyit akkor érte?
Ezt közelebb is megkaphatná...
Vigyázz drága, mert észre sem veszed és összetörik a szíved. :)
Egy darabig várj ezzel, de ha pár hét után is ugyanez megy, akkor beszélj vele. Döntse már el mit akar. Veled lenni NORMÁLISAN vagy csak testi kapcsolatot. Mivel még az elején vagytok, szerintem hagyj neki kis időt, előbb utóbb kialakul, mi lesz.
Mi van ha családja van és te a szeretője lettél?
Fura hogy azt mondja nem lehet semmi köztetek.
Az hogy ennyit utazik az semmi.
Néhány férfi hidd el képes ennyit utazni egy szexért és még kapora is jönn,hogy a szerető távolabb van. Az amiket mondd "szép dolgok" az lehetet azért is hogy jó gyorsan megfektesen.
Remélem nincs igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!