Mi jön le nektek ebből? mit tehetett?
Figyelt kérdés
hogy adott egy ember aki még tavaly nagyon csöndes volt szite senkivel nem beszélt és csak ült az iskolában a szünetekben, nem nagyon beszélt szinte senkivel,szorongot nehezen tudott beszélni társaságban
de idén meg szinte nagyon megváltozott nagyszáju csak mondja a magáét és mindenből viccet csinál magabiztos,beképzelt stb, szóval az lenne a kérdésem hogy hogy sikerült ezt elérnie mit tett mit gondoltok egy ilyen emberről egyáltalán létezik ilyen hogy az osztály szürke egeréből osztályközpontu legyen?
2016. szept. 14. 15:40
1/2 anonim válasza:
Hát pont azért , mert ő volt a szürke kis egér komplexusokat alakított ki benne amire ő válaszolt. Én is ilyen voltam, csak az a baj hogy majd rájön, hogy ku**ára nem ilyen ez csak egy maszk rajta önmagában ugyan olyan mint amilyen volt.
2/2 anonim válasza:
Összességében milyen a magatartása? Szokott szemétkedni, vagy csak egyszerűen szeret kitűnni a tömegből? Az én osztálytársaim között nem mindegyik volt agyhangú, sokan csöndben gonoszkodtak. Tehát egy látszólag nyugis ember is tönkreteheti mások életét. És attól, hogy hangosan köszön, vagy hogy megmondja a véleményét, nem biztos, hogy ő tényleg rossz is lett. Mi a véleményed az osztályodról? Mi a véleményed erről a srácról, És szerinted hogy volt jobb? Inkább jobb volt a csöndes visszahúzódó, vagy most a menő nagyszájú a jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!