Rá lehet venni valahogy a kollégákat, hogy ne tárolják a hűtőben a romlott kajájukat?
Nem lehet már megmaradni a konyhában, ha kinyitja valaki a hűtőt (szó szerint, már senki nem eszik a konyhában, inkább az irodában), van benne valami romlott dolog. Már előző helyen is volt ilyen problémám, meg azelőtt egyetemistaként is az albérletben, de soha nem tudtam megoldani... akiket megkérdeztem, azok közül senkié, a hűtőn hagyott cetlimre se érkezett reakció 2 teljes nap alatt...
Az ilyen embereket mivel lehet rávenni, hogy dobják ki a szemetüket?
Tényleg ennyire jellemző amúgy ez a probléma, vagy csak én fogok ki ilyeneket?
Nálunk ballonban van kannásbor az alsó polcon, mikor szintén alig férünk be. :D
Az a baj, csapatmunkát is nehéz szervezni, külön részlegek vannak ezen az emeleten, akikhez semmi közünk, nem is nagyon ismerjük egymást, és pikkelnek ránk (másik részlegtől lett elvéve néhány helyiség azért, hogy mi beférjünk ide, szóval nem vagyunk a szívük csücske) csak a konyha közös, de semmi ráhatásunk nincs arra, hogy ők mit csinálnak.
Ha valaki nem bírja kidobni a romlott kajáját, akkor valahogy nem tudom elképzelni, hogy cetlik írogatásával fog vesződni.
Egyelőre annyit tudtam tenni, hogy hoztam magamnak nem romlandó kaját, amit nem kell beraknom a hűtőbe, így csak akkor leszek rosszul, ha más nyitogatja, mikor épp ott vagyok...
"nem tudom elképzelni, hogy cetlik írogatásával fog vesződni."
Mint írtam vezetői döntés kell! Ha az a vezető akihez tartozik az étkező, utasításba adja, hogy címkézni kell mindenkinek (vendégeknek is) és következetesen kidobják a címke nélküli kajákat akkor is ha egyértelműen jó még, akkor hamar rászoknak a címkézésre.
A lényeg, hogy legyen valaki akinek nem lehet ellentmondani, és hogy következetesen betartás a selejtezést minden esetben. Csak akarat kérdése.
Írtam, külön részlegek vannak itt a folyosón. Legközelebbi közös felettesünk a vezérigazgató, akinek meg tök máshol van az irodája, nem is ebben az épületben. Most akkor forduljak hozzá egy ilyennel?
"Legközelebbi közös felettesünk a vezérigazgató"
Komoly baj van a problémákhoz való hozzáállásoddal: nem azt keresed, hogy lehet megoldani, hanem csak a kifogásokat, hogy miért nem lehet.
Nem azt írtam, hogy a legközelebbi közös felettes kell, hanem az akihez az étkező tartozik. Ő a gazdája, ő mondja meg a használat szabályait!
Ki az aki engedélyezi új mikró/hűtő stb. vásárlását ha elromlik a régi? Kinek a nevén van leltárban a hűtőgép?
Ő mondhatja meg, hogy milyen feltétel használható.
Ha 2 emberhez tartozik, akkor írják alá ketten az utasítást!
Utána pedig minden kuka, ami megszegi a szabályt!
"Nem azt írtam, hogy a legközelebbi közös felettes kell, hanem az akihez az étkező tartozik. Ő a gazdája, ő mondja meg a használat szabályait!
Ki az aki engedélyezi új mikró/hűtő stb. vásárlását ha elromlik a régi? Kinek a nevén van leltárban a hűtőgép?"
Ezeket honnan tudnám kideríteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!