Ti bejelölitek a munkahelyi kollégákat facebookon?
Figyelt kérdés
2018. nov. 26. 10:09
1/37 anonim válasza:
Csak akivel jó viszonyban vagyok.
2/37 anonim válasza:
Senkit nem jelölök be fészbukon, nincs ismerősöm és nem is osztom meg a magánéletem.
3/37 anonim válasza:
Akivel jóba vagyok igen. De pl főnököt soha.
4/37 anonim válasza:
Persze. Ingyenes és gyors kapcsolattartási lehetőség.
5/37 anonim válasza:
Dehogy. Csak akivel munkaidőn kívül is összejárunk, de olyan maximum egy van minden helyen. Többieket munka után nem akarom az életemben, otthon nem szeretném a dolgaikat látni.
7/37 anonim válasza:
#4:
Üzenetet úgy is lehet ám küldeni valakinek, hogy nincs rajta a friendlist-eden.
8/37 anonim válasza:
Egy ideje elvből nem. Nem keverem a munkát a magánélettel.
Voltak rossz tapasztalatok, bár nem olyanok, amire gondolnátok.
Volt egy főnököm, aki például halálosan megsértődött, ha nem likeoltam, vagy kommenteltem a hülyeségeit.
9/37 anonim válasza:
En abszolut nem. Csak akivel munkaidon kivul is beszelgetek,talalkozok v barmi.
10/37 anonim válasza:
"Üzenetet úgy is lehet ám küldeni valakinek, hogy nincs rajta a friendlist-eden."
Lehet, de egyszerűbb adott helyzetben friendlistről előkapni valakit, mint akkor nekiállni keresgetni. Pláne ha tucatnevű az illető.
Különösebb hátrányom pedig nem származik belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!