Ti bejelölitek a munkahelyi kollégákat facebookon?
Figyelt kérdés
2018. nov. 26. 10:09
11/37 anonim válasza:
Nem igazán. Ha neadjisten lennék olyan hülye, hogy beteget jelentve lazulós állapotot posztolok, nekem senki ne spionkodjon! :)
12/37 anonim válasza:
Sajnos nincsen számítógépem sem.
14/37 anonim válasza:
Sajnos nincsen munkahelyem sem.
15/37 anonim válasza:
Simán, még a főnököm is bejelölt. Nincs ezzel semmi gond. Nincs mért sunnyognom, mint az egyik előzőnek. Sőt kiküldetés alatt munkaügyben is facebook tartottuk a kapcsolatot pl Kínából
16/37 anonim válasza:
Egy embert sem jelöltem be, viszont kb. 3 nap leforgása alatt a munkatársaim 3/4-e bejelölt.
Különösebben nem érdekel, pár havonta rakok fel egy profilképet, meg esetleg 1-1 zenét posztolok.
17/37 anonim válasza:
Nem. Nem keverem a munkát és a magánéletet. Munkából szerzett ismerősökkel, munkatársakkal pedig e-mail-ben tartjuk a kapcsolatot, ha nem akarunk telefonálni. Az is ugyanúgy ingyen van, mint a fb-on írni, ha van wifi.
18/37 anonim válasza:
15: Figyu, nem sunnyogok, példaként írtam. Amikor kamubeteg voltam, azon a helyen senki nem volt ismerősöm, mégsem posztoltam ki ilyen dolgokat.
19/37 anonim válasza:
Ez szerintem sem sunnyogás. De szerintem nem illendő, hogy pl. a főnököm egy lengébb ruhás nyaralós vagy egy bulizós képet lásson rólam, amikor az irodában csak hivatalos öltözékben látjuk egymást.
20/37 anonim válasza:
Én nem, sőt ha bejelölnek nem igazolom vissza. Igaz nem is facebookozok szinte sose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!