Hogyan viseljem el a kollégákat?
Tudom lehetne nagyobb problémám is, de most ezt egyre rosszabbul viselem. Egy marketinggel foglalkozó Kft-nèl dolgozom, ahol több iroda van, körülbelül negyvenen vagyunk. Az irodán belüli kolléganőmmel nagyon jól elvagyok. De a többség katasztrófa. Folyamatos az egymás fúrása kibeszélése és sajnos akaratomon kívül mindig mindent meghallok. 😣 Konyha mellett van az irodánk.
Van erre valami módszer hogy figyelmen kívül halljam a hallottakat? Túlságosan együttérző természetem van, és ha valakiről megtudok valami szomorút, akkor napokig azon agyalok, és együttérzek az illetővel. Csakhogy ezt nem az érintettektől tudom meg, hanem mástól. És már ebből van elegem. Az én lelkem nem bír el ennyi nehéz sorsot. Nem tudok együttérzés nélkül soha ilyet végighallgatni. De már bele bolondulok, nekem ez hatalmas teher.
Mit tehetnék?
Bármilyen tanácsot szívesen veszek.
De pont ez a problémám hogy akaratomon kívül hallom meg, mert behallatszik minden. A sok piti csevegés, női csacsogás. És akivel egy irodában vagyok ő a munkaügyes minden titkok tudója.
Nem mehetek ki minden egyes alkalommal ha jön hozzá egy dolgozó. Így hát minden kirúgást, felvételt, fizetésemelést gyereket, válást, letiltást tudok.
Más örülne ezeknek az információknak számomra viszont teher.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!