Miért engedik el a legjobb kollégákat fizetésemelés helyett, hogy újakat vegyenek fel helyettük több pénzért?
Azt nehéz megtudni, ki akar valóban elmenni, és ki blöfföl csak. Mindenkinek emelni kellene.
Olcsóbb, ha hagyják elmenni.
Rövidlátó gondolkodás, de (még mindig) a kisebb bérköltség a fontosabb, mint a munkaerő megtartása.
", akkor mindenki fizetés emelésért jönne"
Na de úgyis eljutnak oda! Úgyis! egykettőre elmegy az összes régi, és jönnek az újak eleve több bérigénnyel mint a régiek emelt bére! Vagyis még akkor is jobban járt volna az állat munkáltatója ha emelt volna a régieknek.
Nálunk is ez megy én se értem, azrán meg vonyít a főnök hogy az újak önállóan fingani se tudnak csak ha melléjük állítunk egy régit!
Hát akkor tán nem kéne elengedni a régit.... de elengedik mert szaros 20.000 emelést se kapnak évek alatt se, az újat meg 50.000-el többért veszik fel eleve mint a régi bére! Aki ezt elmagyarázza nekem ennek mi értelme??
És uyge mi a CSÚCSretekség? Mi a magyarázat a béremelés elmaradására? Nincs pénz!!
nincs a f**----szt nincs, hát akkor az újnak miből fizetnek több bért???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!